Giv en løve i julegave

2 years ago


Text only:

      Nyhedsbrev, 24. november 2015       Forær et årskort til dem, du holder af   Savner du en god gaveidé til børnebørn eller bedsteforældre? Eller synes du bare, at dine venner også skal have lov at opleve løver, så tit de har lyst? Giv dem et årskort til GIVSKUD ZOO, hvor der er 6 gode oplevelser inkluderet i prisen: Fri adgang til vinter-eventen i GIVSKUD ZOO, man-fre i uge 7 Fri adgang til GIVSKUD ZOO hele sæson 2016 1 besøg i Aalborg Zoo 1 besøg i Jesperhus 1 besøg i Ree Park Safari 1 besøg i Odense Zoo Du kan vælge at købe årskortet med det samme via vores hjemmeside: www.givskudzoo.dk/aarskort Eller du kan købe et gavekort her: www.givskudzoo.dk/gavekort. Så kan modtageren selv få udstedt årskortet senere.   Læs mere                 SE DINOER I SNEEN  

I løbet af den forgangne weekend blev store dele af landet dækket af sne - det gjaldt også dinosaurerne i GIVSKUD ZOO.

Forhåbentligt kommer der også et sne-drys i uge 7, når der afholdes vinter-event i parken. Programmet er endnu ikke planlagt i detaljer, men det ligger fast, at der er åbent fra mandag 15. til og med fredag 20. februar 2016.

Har du årskort til GIVSKUD ZOO, er der GRATIS adgang til vinter-eventen.

                  VINTERTUR FOR ÅRSKORTHOLDERE  

Har du årskort til GIVSKUD ZOO? Så kan du for kun 80 kr. komme på vintertur i parken den 10. januar 2016. Så vidt vejret tillader det, besøger vi gorillaer, ulve, løver, kæmpeoddere, og næsehorn.

Husk, at antallet af pladser er begrænset, så køb din billet snarest muligt.

  Læs mere                   HVIDE LØVER - NEJ TAK  

Parkens medarbejdere bliver ind imellem spurgt om, hvorfor GIVSKUD ZOO ikke har hvide løver? Måske har man set dem i film og på nettet og kunne få det indtryk, at her er tale om en særlig art af løver.

Men nej, sådan forholder det sig slet ikke. Hvide løver er...

  Læs mere                   NY DYRLÆGE  

GIVSKUD ZOO har fået ny dyrlæge. Tidligere arbejde Ditte Sandgreen i en almindelig dyrlægepraksis, så det er lidt af et skifte at komme til en zoo med masser af eksotiske dyr - og dog.

  Læs mere                   VILD JUL  

Skal firmaets julefrokost have et pift? Så skulle du prøve den vilde julefrokostmenu, som ZoOasen leverer ud af huset. Her får den klassiske juleand selskab af blandt andet zebra og eksotisk tilbehør.

  Læs mere                   VIND 4 JULEGAVER  

Deltag i vores julekonkurrence, og vær med i lodtrækningen om 4 årskort. Du kan forære dem væk i julegave - eller beholde dem til dig selv og din familie. For at deltage skal du svare på, hvad "VILD JULEFROKOST - ud af huset" koster. Er det:

A. 239 kr.

B. 339 kr.

C. 439 kr.

 

Send dit svar til nyhedsbrev@givskudzoo.dk sammen med dit navn og din postadresse SENEST mandag 30. november 2015. Vinderen får direkte besked.

 

Du kan få hjælp til svaret via linket herunder.

  Læs mere                     HUSK VINTER-EVENTEN I UGE 7                       Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet.
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA · Løveparkvej 3 · DK-7323 Give
info@givskudzoo.dk · www.givskudzoo.dk
Følg GIVSKUD ZOO på facebook    

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018