FRA ALLE OS TIL ALLE JER

Glædelig jul - og tak for året, der er gået

Vi ser tilbage på et begivenhedsrigt år, hvor Unitas Rejser både kunne fejre jubilæum og åbne nyt kontor i udlandet.

2023 har i dén grad været et begivenhedsrigt år for Unitas Rejser. I februar åbnede vi kontor i Oslo. Det er vores første kontor i udlandet, og det har været en bragende succes. Flere organisationer og folkehøgskoler er allerede på vej på tur med Unitas Reiser i 2024.

2023 var også året, hvor vi kunne fejre 75 år med tryghed, sikkerhed og ansvarlighed på rejsen. Jubilæet blev fejret med relevante oplæg om, hvordan du kan rejse mere trygt, sikkert og ansvarligt på din rejse med skolen, organisationen eller sognet.

2023 var også året, hvor vi kunne genoptage vores tradition om at tage på firmatur. Denne gang gik fik vi set, hvad Istanbul har at byde på både for grupper og organisationer. Vi havde en rigtig god tur, som også fik rystet os godt sammen blandt nye og “gamle“ medarbejdere. I alt er fem nye medarbejdere trådt ind ad døren til Unitas Rejser i 2023.

2024 tegner til at blive endnu et godt år - og vi kan ikke vente med at tage det i brug 🤗

Følg med hos Unitas Rejser

Unitas Rejser siger tak for i år


2023 har været endnu et år fyldt med spændende rejser - både for skolegrupper, sognegrupper og humanitære organisationer. Vi takker kunder og samarbejdspartnere for et godt år og for den tillid, I har vist os.


Har du spørgsmål til en rejse, som du har booket eller ønsker at booke?

Tag fat i os,. Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse. Hvis ikke du finder det, du søger på vores hjemmeside, så kommer vi gerne med en idé eller to.



Glædelig jul og et velsignet nytår

ønsker vi alle fra Unitas Rejser

Vi sidder klar på telefonerne til at hjælpe med din rejse.

Kontakt os på 8682 5611 eller mail >