Glædelig jul og godt nytår fra Renosyd

1 year ago


Text only:

 

Glædelig jul og godt nytår fra Renosyd


Vi takker alle for samarbejdet i 2017 og glæder os til et spændende 2018 med en endnu stærkere organisation og relationer.
Det nye år vil have service i centrum. Vi udvider åbningstider, ensarter affaldsindsamlingen, og erhvervskunderne kan se frem til en mere fleksibel løsning for aflevering af erhvervsaffald på genbrugspladsen.
På den lange bane har vi sammen med resten af branchen fokus på cirkulær økonomi, og på hvordan det kan bruges som omdrejningspunkt for vores arbejde med affaldsforebyggelse. Vi ser i Renosyd cirkulær økonomi som centralt for at få succes med vores tre bundlinjer, mennesker, økonomi og miljø.
Kommunernes rolle er vigtig i forhold til at tænke cirkulær økonomi ind, hvor det kan give mening, og vi er i dialog med ejerkommunerne om, hvordan dette skal implementeres i den næste Affaldsplan 2019-2022.
Året 2017 har været præget af denne helhedstankegang, og derfor har vi også lavet en ny samarbejdsmodel med frivillige organisationer, for at opnå endnu mere fokus på genbrug.
Glædelig jul og et godt nytår.
 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019