Speciaal voor jou, mijn learnings!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Glamour Daily
 

Lieve allemaal,    

Hoe gaat het met jullie? Normaal gesproken is het voor mij op maandagochtend even opstarten. Nu ik de deur bijna niet uit kom en in het weekend niet meer van hot naar her ren om van alles voor Glamour te regelen, ben ik het gevoel van dagen een beetje kwijt. Dus deze maandag voelt heel gek, om eerlijk te zijn. Ik ben wel op tijd opgestaan om ritme te behouden en godzijdank heb ik dankzij Glamour tijdens deze crisis elke dag een doel in mijn leven: jou inspireren, entertainen en afleiden.    

Verder leef ik in huis in leggings met een leuke trui – business on top voor alle videocalls en casual at the bottom. Hierna dwing ik mezelf toch een likje mascara aan te brengen voor de livesessies op het Instagramaccount van Glamour. En ik heb nog nóóit zo veel wijn gedronken met vriendinnen op FaceTime als nu.    

We gaan bij Glamour ook deze week weer ons best doen om je te vermaken. Mis je iets in onze content of heb je ergens anders behoefte aan? Mail me op anke.de.jong@glamour.nl.    

Hou je taai deze week en wees lief voor jezelf!    

Liefs, Anke 
@hetisanke

 
 
Glamour Daily
 

Heb je zeeën van tijd, maar geen idee wat te doen? Aan deze dingen heb je vast niet gedacht

“Verveel je je al? Ik heb inmiddels mijn acht kledingkasten doorgespit en opgeruimd. Maar liefst acht vuilniszakken vol heb ik naar een goed doel gebracht. Mis je nog een doel voor de komende week? Doe hier inspiratie op!” 

 
 
Glamour Daily
 
 
 
Glamour Daily
 

Shop! Deze comfy joggingpakken wil je hebben

“Deze dagen zul je mij niet gauw in een spijkerbroek treffen. Daarom: fijne joggingpakken en tips hoe je deze zo stijlvol mogelijk draagt.” 

 
 
Glamour Daily
 

Met deze praktische tips blijf je mentaal sterk tijdens de coronacrisis, beloofd

“Heel eerlijk: na de eerste persconferentie over fulltime thuiswerken en social distancing kreeg ik een paniekaanval. Een paar dagen was ik volledig van de leg en kon ik alleen maar denken aan hoe ik deze periode zo snel mogelijk door kon komen. Inmiddels sta ik weer in mijn kracht en ben ik mentaal sterker. Speciaal voor jou deel ik hier mijn learnings.” 

 
 
Glamour Daily
 

Dit huurhuis uit Sex education heeft een wachtlijst van 3000 mensen (als je de foto' ziet snap je waarom)

Sex education-fans opgelet! Het meest waanzinnige huis uit de serie (dat van Otis en Jean natuurlijk) kun jij nu huren. Voor op de to-do list na corona! Bekijk het huis hier.”