Nieuwsbrief van 10-12-19 7:15:11
Online bekijken

Glas: als vloer, wand of op de gevel

Gorter glazen vloerluik: meer daglicht, meer beleving

Gorter introduceert het WAG glazen vloerluik waarmee u daglicht in een onderliggende ruimte brengt en de ruimtelijke beleving vergroot. Het vloerluik is veilig beloopbaar en biedt een uniek zicht op bijvoorbeeld een wijnkelder of souterrain. Door de strakke vormgeving en de subtiele zwarte omlijsting is het vloerluik in vrijwel ieder interieur toe te passen.

ETHERMA maakt van infraroodverwarming een waar kunststuk

Infraroodverwarming staat inmiddels sterk in de belangstelling door de energietransitie. Deze manier verwarmen spreekt aan dankzij een hoog comfort bij een lagere omgevingstemperatuur, waardoor er bespaard wordt op energie. Bij de LAVA infraroodpanelen speelt design een grote rol. ETHERMA komt nu met een glazen variant die ook bedrukt kan worden...

Optimaal vergaderen in elke samenstelling dankzij mobiele wandoplossing

De grote restaurantruimte van het pas verbouwde gebouw De Vlinder moest ook als vergaderruimte dienst gaan doen. Een deel van de ruimte moet opgesplitst kunnen worden in vergaderlocaties van verschillende omvang. Dankzij de met glas uitgeruste flexibele paneelwanden van Breedveld kan er nu in elke gewenste samenstelling vergaderd worden en de gecreëerde ruimtes zijn dankzij de toegepaste loopdeur optimaal toegankelijk.

Doe je wettelijke energiebesparingsplicht en gebruik de JET BIK kennis en rekentool

Veel bedrijfsgebouwen verliezen onnodig energie door verouderde en slecht isolerende lichtstraten. Het gaat hier om grote hoeveelheden. Dit jaarlijkse verbruik kan eenvoudig verlaagd worden. Door te kiezen voor een renovatie met de duurzame JET VarioTherm lichtstraat, wordt dit verlies omgezet in besparingen. Je kunt nu gratis je besparing berekenen...

De gevel mag weer stralen

Bij Sto merken ze dat er steeds meer expressieve gevelontwerpen gemaakt worden. Was het tot twee jaar terug vooral ingetogen, nu zien we steeds meer creativiteit op het gebied van patronen, structuren, kleuren en materialen. Opvallend aan deze trend is ook de toenemende vraag naar luxere gevelbekledingen. Steeds meer architecten willen hun ontwerp extra elan geven met glasmozaïek of glaspanelen. De gevel mag niet alleen figuurlijk stralen, maar ook letterlijk.

Glas als separatiewand en geluidsisolatie met voldoende doorzicht

Multiwal is een internationaal opererende onderneming dat efficiënt werken in elke ruimte mogelijk maakt, waarbij flexibiliteit en een stijlvol uiterlijk hand in hand gaan. Dankzij de flexibiliteit van de Multiwal vouwwanden, mobiele glaswanden en paneelwanden kan aan elke wens worden voldaan.

Compacte, lichte en superisolerende glasoplossing heet Thermobel

De warmteweerstand van glas is erg laag. Voor een hogere warmteweerstand wordt dubbel of driedubbel glas toegepast met een spouw tussen de glasbladen. De spouw wordt gevuld met een gas dat de stralingsuitwisseling beperkt. Het opdampen van een reflecterende laag aan de spouwzijde verbetert de warmtewering van het glas verder.

Oppervlaktebehandeling van glas

Er zijn twee redenen om de oppervlakte van glas verder te bewerken: esthetiek en techniek. Onder esthetische behandelingen vallen graveren, facetslijpen, beschilderen, zandstralen, printen en zeefdrukken.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.