Nieuwsbrief van 30-1-18 6:49:00
Online bekijken

Privébalkon zorgt voor zeeën van extra woonruimte en comfort

Privébalkon zorgt voor zeeën van extra woonruimte en comfort

Alles wat je nodig hebt om in 2018 van je eigen privébalkon te genieten is een hellend dak. De winst is niet alleen uitzicht, maar ook natuurlijke ventilatie, extra daglicht en een ruimtelijk gevoel. Het CABRIO® balkonvenster van VELUX bestaat al sinds 1990. Het nieuwe ontwerp is standaard wit afgelakt en dankzij het bijzondere ontwerp en het drielaagse glas zeer energie-efficiënt.

Openheid en transparantie met de glas-vouwwand van Solarlux

Als grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen win je ruimte: ruimte voor meer woon- en leefgenot en ruimte voor fraaie architectuur. Met deze filosofie overtuigt Solarlux al ruim 30 jaar de gevelbranche. Een Duits familiebedrijf met passie voor openheid en transparantie..

Ramen met authentieke uitstraling voor monumentale panden

Nederland kent vele monumentale panden. Panden met een klassieke uitstraling waar we bij de aanblik ervan even teruggaan in de tijd. Wij Nederlanders zijn trots op ons erfgoed en dienen daar ook goede zorg voor te dragen dat dit behouden blijft. Elk pand heeft onderhoud nodig en zo ook deze panden.

Ultraslank, kwaliteit, maatwerk en comfort. Dé kenmerken van MethermoXL aluminium ramen en deuren

Van slanke schuifpui en vaste beglazing tot draai-kiepramen: alle Methermo®XL producten bieden maximaal daglicht en een ultiem uitzicht. Grote glaspartijen, transparantie en minimale profilering zijn steeds vaker de kenmerken van hedendaagse architectuur. 

JET ModuGlas Bouwpakket: Mooi makkelijk

De hoogwaardige JET ModuGlas lichtstraten zijn ook leverbaar als zelfbouwpakket. Het zelfbouwpakket is in delen te vervoeren en zonder hijskraan te plaatsen. Ook op moeilijk bereikbare daken. Het Zelfbouwpakket wordt inclusief houten opstand geleverd. Met de bijgeleverde montagehandleiding is deze mooie lichtstraat makkelijk te monteren door elke professional. Nog makkelijker; ook JET BIK kan de montage verzorgen.

Mogelijkheden voor een onopvallende toegangsbeveiliging

Het is een bekend gezicht. Een paslezer naast een entree. Passanten lopen er op af, houden hun pas er tegenaan en doen een paar stappen opzij om naar binnen te kunnen. Dat kan anders. Met standaard oplossingen is tegenwoordig een onbelemmerde doorgang te realiseren. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.