Én een speciale actie voor jouw klas

 
Wordt deze mail niet goed weergegeven?
Bekijk de webversie
Beeld & geluid Logo
 
Beste John, 

Het was een tijdje stil... maar we zijn er weer! Een tijd geleden heb jij een ingeschreven voor de nieuwsbrief van Beeld & Geluid Onderwijs.

In deze mail vertellen we je meer over de nieuwe en vernieuwde mediaworkshops én vind je mediawijs lesmateriaal waarmee je zelf in de les aan de slag kunt. Bovendien ontvang jij omdat je nog ingeschreven staat een bijzondere actie:
Een gratis boom bij je boeking!
Heh, een boom? Ja, je leest het goed: een boom! Boek vóór 1 juli 2024 jullie workshop of museumbezoek en we planten en verzorgen samen met Greenbookings en Life Terra een boom op naam van jouw klas. Zo maak je niet alleen jouw leerlingen mediawijzer, maar ook de wereld een stukje groener!

Het is zelfs mogelijk om samen langs te komen op de dag van het planten. Na het planten claim je met de klas de boom online en kunnen jullie bijhouden het 't de boom vergaat. 🌱🌿🌳


Hoe werkt het? 
  1. Bekijk ons nieuwe en vernieuwde aanbod hieronder
  2. Vul het aanvraagformulier voor workshopsof een museumbezoek in
  3. Gebruik de code GROENEBOEKINGin het opmerkingenveld
  4. Wij nemen contact met je op over de boeking en de boomplantdag
NIeuwe mediaworkshops
 
 
 
Baas in eigen Bubbel
 
Voor alle vo-leerlingen
 
Weten jouw leerlingen welke datakruimels zij online achterlaten? In deze workshop leren zij met verschillende games over datasporen, filterbubbels en algoritmes. Genoeg voer voor een stevig klassengesprek over privacy.
 
 
 
Niemand die het ziet
 
Voor vo & hbo (16+)
 
Samen met onderzoeksjournalist Huib Modderkolk toverden we de bloedstollende documentaire om tot een zenuwslopend interessante workshop over het belang van onderzoeksjournalistiek in een open democratie (voor vo & ho).
 
 
Fake News met AI
 
Voor alle onderwijsniveaus
 
Onze populairste workshop 'Fake News' (voor po, vo, mbo en ho) heeft een make-over gekregen: in de vernieuwde versie maken leerlingen zelf polariserend nepnieuws met generatieve AI en leren zij over de mechanismen achter desinformatie.
 
 
 
Naar alle workshops
 
Voor leerling, student en docent
 
Al onze workshops snijden belangrijke thema's aan rondom mediawijsheid en nieuwswijsheid. Jouw leerlingen meer leren over journalistiek? Of past een workshop over satire en persvrijheid meer bij jullie? Bekijk het volledige aanbod.
 
 
Combineer de workshop met een museumbezoek
Aan het meest interactieve Mediamuseum ter wereld
Een mediaworkshop is perfect te combineren met een bezoek aan het Mediamuseum. Je betaalt bovendien slechts 50% van de entreeprijs van een groepsbezoek aan het museum als je al een workshop volgt. 

Interesse? Kies eerst jullie mediaworkshop, vul het aanvraagformulier in en klik zowel jouw workshop naar keuze als het 'museumbezoek' aan. En vergeet de code voor het planten van een boom niet!
 
Mediawijsheid in jouw les?
Voor het voortgezet onderwijs
In de klas al zelf aan de slag gaan met mediawijsheid? We zetten al ons mediawijs Digitaal Lesmateriaal voor jou overzichtelijk op één plek. Met deze actuele en historische mediafragmenten en kant-en-klare LessonUps sluit je aan op de belevingswereld van je leerlingen én bespaar jij tijd. 
 
Beeld & Geluid Facebook icon   Beeld & Geluid Instagram icon   Beeld & Geluid youtube icon   Beeld & Geluid Twitter icon   Beeld & Geluid LinkedIn icon
 
 
 
contact privacy aanmelden afmelden
 
 
 
 
Logo Beeld & Geluid Logo VriendenLoterij
© Beeld & Geluid