GO WITH THE FLOW
LONKEN NAAR DE ZOMER

Je zou het niet zeggen met deze temperaturen maar de zomer is nog niet eens begonnen! Heerlijk weertje om vakantieplannen te maken. Voor het eerst als eenoudergezin met je kroost? Dan heb je vast iets aan deze tips! Verlang je mega naar strand & mojito's dan is Mexico een aanrader! Meer gave reistips voor vegetariërs, handbagage en reisroutes door Midden-Amerika lees je hier! 

FESTIVAL & TAPAS
Het festivalseizoen is weer losgebarsten! Grote kans dat jij er ook eentje of meer bezoekt! Een festival is een broeinest van uiteenlopende figuren. Leuk om je aan te vergapen, maar soms ook irritant. Wie weleens naar een festival gaat, herkent deze types meteen. Dol op Spaanse tapas? Dé perfecte dag om optimaal te genieten van deze typische “miniatuurheerlijkheden” te proeven is 15 juni a.s. want dan wordt de Wereld Tapas Dag gevierd! Meer events: check de agenda!
DATEN & NIVEAU 
Daten met een foute man heeft ook zo z'n voordelen wist je dat? Het is overigens een algemene misvatting dat iedereen die nog steeds single is na een bepaalde leeftijd, niemand kan vinden. Daarom 9 x daten na je 40ste. Nog altijd op zoek naar een maatje? Leer van het verleden en richt je blik op de toekomst! De relatiemarkt kan een jungle lijken. Daarom voelen sommige singles zich prettiger bij een exclusievere benadering. Maar werkt die ook?
HARTZEER & MEER
Worstel je met je scheiding, heb je een haat-liefde-verhouding met je ex of besterf je het haast van liefdesverdriet? Dan moet dit boek op je nachtkastje liggen. Bestsellerauteurs Susan Smit en Marion Pauw schreven het boek Hotel Hartzeer, een diepgravend maar ook komisch boek over liefdesperikelen in alle soorten en maten – van de eerste tragische jeugdliefde tot meest recente echtscheiding. Wist je dat een placebo helpt tegen liefdesverdriet? 

Hoewel een roze bril en verliefdheid de minder leuke eigenschappen kunnen verbloemen, zijn een slechte adem of een onverzorgd uiterlijk factoren die de passie abrupt kunnen verstoren. Een maatje meer, een rimpeltje of een grijze haar maakt niet direct minder aantrekkelijk blijkt uit onderzoek

Een vrouw tot een orgasme brengen is niet voor iedereen een makkie. En als je niet wilt laten blijken dat je (nog) niet zoveel weet van het vrouwelijk orgasme dan zijn seks tips dé oplossing.
IDEALE SINGLEVAKANTIE
Als single is het vinden van de juiste vakantie nog niet altijd even simpel. Er is een enorm aanbod aan groepsreizen voor singles maar het is lastig te bepalen welke reisaanbieder jouw droomreis nou in de aanbieding heeft! Met deze tips komt jij uit bij de ideale singlevakantie. Heel wat singles wikken en wegen wat af voordat ze een groepsreis met singles durven te boeken. Hoogste tijd om de 7 meest gestelde vragen over singlereizen te beantwoorden!
AANTREKKINGSKRACHT
Herken je het gevoel dat wanneer je ‘bezet’ bent ineens interessanter bent voor het andere geslacht dan wanneer je als single door het leven dartelt? Dat zou zomaar eens kunnen kloppen… Een groot deel van de Nederlanders is onzeker over hun lichaam op het strand, met name de vrouwen.  Als je s’nachts alleen naar huis wandelt of fiets, kan het zijn dat je je misschien niet helemaal veilig voelt. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg apps en gadgets die ons leven een stukje makkelijker maken.
Volg ons