ELF Voetbal nieuwsbrief van 19-11-2021
GOAL! wordt PANNA! Winterdoeboek is uit: een elfstedentocht langs 11 voetbalsteden

Londen, Parijs, Barcelona en München. Het zijn vier grote steden waar Europese topclubs spelen. Deze steden en clubs komen uitgebreid aan bod in het eerste doeboek van GOAL! en PANNA!, het Winterboek. En niet alleen deze vier. We maken een elfstedentocht langs liefst elf internationale voetbalsteden! Zorg dat je overal genoeg punten haalt, zodat je aan het einde genoeg stempels hebt voor een mooie medaille.


lees verder
Dé handleiding voor jouw voetbalweekend (Deel 3 – La Liga)

De stadions in Nederland blijven leeg dit weekend. Veel voetbalsupporters zitten, verplicht, thuis. De weersvoorspellingen voor de komende dagen zijn ook niet erg positief. Het is de perfecte combinatie voor een weekend voetbal kijken. Wij geven je een handleiding voor de grote voetbalcompetities. Zo weet je wat er op het spel staat en welke wedstrijden je niet mag missen! In dit artikel: La Liga.

lees verder
Interview Chedric en Jürgen Seedorf: "Ajax werd van een familieclub plotseling een bedrijf"

Clarence Seedorf kan terugkijken op een glansrijke voetbalcarrière. Voor zijn jongere broers Jürgen en Chedric lonkte eenzelfde toekomst. Het liep anders. Waar Jürgen na zijn afscheid als voetballer een nummer één hit scoorde op Hawaï, hield Chedric zijn voetballoze periode slechts drie maanden vol. Nu is hij trainer van AFC Onder 21. "Ik werd gebeld tijdens de Afrika Cup 2019 in Egypte."

lees verder
Dé handleiding voor jouw voetbalweekend (deel 2 – Bundesliga)

De stadions in Nederland blijven leeg dit weekend. Veel voetbalsupporters zitten, verplicht, thuis. De weersvoorspellingen voor de komende dagen zijn ook niet erg positief. Het is de perfecte combinatie voor een weekend voetbal kijken. Wij geven je een handleiding voor de grote voetbalcompetities. Zo weet je wat er op het spel staat en welke wedstrijden je niet mag missen! In dit artikel: de Bundesliga.

lees verder
Dé handleiding voor jouw voetbalweekend (deel 1 – Premier League)

De stadions in Nederland blijven leeg dit weekend. Veel voetbalsupporters zitten, verplicht, thuis. De weersvoorspellingen voor de komende dagen zijn ook niet erg positief. Het is de perfecte combinatie voor een weekend voetbal kijken. Wij geven je een handleiding voor de grote voetbalcompetities. Zo weet je wat er op het spel staat en welke wedstrijden je niet mag missen! In dit artikel: de Premier League.

lees verder
Interview Kenneth en Kenzo Goudmijn: "Ik wilde de kans voor mijn vader niet in de weg staan"

Vader Kenneth Goudmijn stond te boek als het prototype buitenspeler. Versnellen, mannetje passeren. Zoon Kenzo is een middenvelder met veel voetbalintelligentie. In februari stonden beiden op het veld bij AZ. Senior als assistent-trainer, junior als speler. Door Kenzo's tijdelijke overgang naar Sparta Rotterdam zijn ze dit seizoen voor het eerst elkaars tegenstander. "De dagen vooraf zal ik eens gaan vissen naar hun opstelling, haha."

lees verder
Interview Jeffrey Lang: "Noa heeft nooit gekropen, was net één toen hij liep"

Noa Lang moest vele obstakels in zijn carrière overwinnen om te komen waar hij nu is. Met de steun van zijn familie knokte de excentrieke aanvaller, die werd opgeleid bij Feyenoord en Ajax en nu bij Club Brugge furore maakt, door en debuteerde hij op 8 oktober op zijn 22ste in Oranje. "Het zou toch saai zijn als iedereen hetzelfde was?"

lees verder
Interview Jesjua Angoy Cruijff: "Opa wilde zo graag winnen dat hij valsspelen niet schuwde"

Heel even volgde zijn carrière het spoor van die van zijn beroemde opa. Maar de ontwikkeling van Jesjua Angoy-Cruijff zou de dampkring níet ontstijgen. Wij spraken de kleinzoon van Johan Cruijff, zoon van Charlot Cruijff en voormalig FC Barcelona-doelman Jesús Angoy, over leven met een opa geliefd door miljoenen. "Soms houden mensen té veel van hem."

lees verder
Dikke ELF Voetbal Familiespecial is uit: de Timbers, Noa Lang, familie Sneijder, Reijnders en Goudmijn, de broers Seedorf en meer

De dagen worden korter, de buitenactiviteiten worden minder en minder en de feestmaand december nadert. De maand die traditioneel in het teken staat van familie. Voor ELF Voetbal een mooie aanleiding voor een extra dikke editie over dit thema. Vanaf vandaag is de Familiespecial verkrijgbaar. We gingen onder andere op bezoek bij de familie Reijnders, de familie Goudmijn, de broers van Clarence Seedorf, interviewden de kleinzoon van Johan Cruijff, Quinten Timber over tweelingbroer Jurriën, liepen een dagje mee met FC Sneijder, spraken de vader van Noa Lang en nog veel meer!

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Arsenal FC - Southampton FC11-12-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Chelsea FC - Leeds United11-12-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Crystal Palace - Everton FC11-12-2021
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
Liverpool FC - Aston Villa11-12-2021
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
  
Manchester City - Wolverhampton Wanderers11-12-2021
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
  
Bekijk alle voetbalreizen