Denne email indeholder grafik. Hvis du ikke kan se dem »så se den online.
 

 

nyhedsheader sept2015

 

Nyhedsbrev 06-12-2017

 

500+ spisemærker til Region Midtjylland

Der er guld, sølv og bronze for enden af regnbuen i Aarhus. Region Midtjylland, med Aarhus i spidsen, runder nemlig spisemærke nr. 500. Mere end 100 nye spisemærker på mindre end et år, betyder at midtjyderne kan klappe sig selv på skulderen og være stolte af den økologiske udvikling i deres lokalområde.

Læs mere her >

500Aarhus1

 

Helt nye materialer på engelsk, tysk og fransk

2018 bliver året hvor Det Økologiske Spisemærke for alvor bliver internationalt. Du kan allerede finde sprogversionerede udgaver af logoer og webbannere på vores hjemmeside men snart kan du gå på opdagelse i endnu mere international information i form af nye foldere på engelsk, tysk og fransk. Derudover byder 2018 også på en engelsksproget hjemmeside til restaurationsbranchen.

Læs mere her >

Organiclabelskitchen

 

Øko-regnskabet har fået et visuelt ansigtsløft

Så gik den ikke længere! Det gamle øko-regnskabs ark er blevet pensioneret og erstattet af en mere tidssvarende løsning. I virkeligheden er der ikke så meget der har ændret sig. Måden hvorpå arket udfyldes er præcis den samme og der er heller ikke kommet nye regler for udregning af din økologiprocent.

Læs mere her >

Øko regnskabNews

 

Magasinet Pleje uddeler ny øko-pris til storkøkkener i 2018

De danske innovative storkøkkener knokler dagligt for at finde nye måder at gøre deres fag attraktiv for dem, der skal lave maden og ikke mindst den, der skal spise den. Magasinet Pleje uddeler for første gang en række priser til storkøkkener, der udmærker sig i en sådan grad, at øvrige fagfolk kan tage ved lære. Du kan være med til at indstille et køkken. Deadline er 19. februar.

Læs mere her >

Storkoekken kylling

 

Vær med til årets Fuldkornsdag 2018

Fredag d. 19. januar sætter hele Danmark ekstra fokus fuldkorn, og I kan være med! Man må lave lige hvad man har lyst til, bare det handler om fuldkorn. I forbindelse med dagen, er det muligt at bestille GRATIS kampagnepakker hos Fuldkornspartnerskabet med opskriftpostkort, plakater og klistermærkeemblemer. Der er 50 kampagnepakker tilbage og de sendes ud efter først til mølle.

Bestil hos Camilla@fuldkorn.dk

Læs mere her >

fuldkorn

 

Med de allerbedste jule-hilsner fra

Fødevarestyrelsens økologi-team 

god jul.jpg

 

 

2229 øko-spisemærker



 


Lag-2


Logo 2 linjer sort PNG Fødevarestyrelsen
Stationsparken 31-33
2600 Glostrup

Tlf. 72 27 69 00
Kontakt: fvst.dk/kontakt


oel logo bredØkologisk Landsforening
Silkeborgvej 260
8230 Åbyhøj

Tlf. 87 32 27 00
Kontakt: mje@okologi.dk

EU flag 1


D
en Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: 
Danmark og Europa investerer i landdistrikterne
           

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, klik her >

Powered by AcyMailing