Kære 

Har du en eller flere avlshopper? 
Så er det måske snart tid til at opdatere hoppens foderplan?

Hoppens behov for energi og næringsstoffer stiger de sidste par måneder op til foling. Derfor skal vi justere på fodringen, så hun kan levere alle de nødvendige næringsstoffer til fosteret. Sådan sikrer vi, at fosteret udvikler sig korrekt i den sidste slutspurt, inden føllet kommer til verden. 

Se nogle af vores gode produkter til avlshopper nedenfor. 
Har du brug for hjælp til at justere foderplanen, skal du endelig kontakte os - så hjælper vi dig hellere end gerne! 😊


De bedste hilsner
Team Brogaarden

Optimal Nr. 1
Growth Balancer

Det koncentrerede foder er afbalanceret, kalorie-fattigt og af høj kvalitet. Det er udviklet til avlsheste mhp. optimal vækst og reproduktion. Det er meget anvendeligt til især føl, ungheste samt avlshopper, der får dækket deres kaloriebehov fra grovfoderet.

Pris: 299 kr.

Optimal Nr. 2
Stud Advancer

Foderet er et velsmagende müslifoder til avlsheste, der har et moderat til højt kaloriebehov. Det tilfører essentielle mineraler, vitaminer og aminosyrer, som understøtter god reproduktion samt optimal udvikling hos heste i vækst.

Pris: 279 kr.

Tip!

Giv Lacto Plus til din hoppe de sidste måneder op til foling
Lacto Plus består af gærprodukter, der understøtter dannelsen af antistoffer i hoppens råmælk. Et højt indhold af antistoffer understøtter dannelsen af føllets første immunforsvar og giver derfor føllet en god start på livet.

Kontakt os

Kundeservice:
brogaarden@brogaarden.eu
39 65 18 80

Camilla
Jylland og Fyn
cch@brogaarden.eu
28 95 79 19

Kristine
Sjælland
kni@brogaarden.eu
28 95 79 24

Pia
Sjælland og Lolland Falster
pla@brogaarden.eu
28 95 79 23

Denne email er sendt til newsletter@newslettercollector.com  | Du kan til enhver tid rette eller afmelde dig nyhedsbrevet i dit profilcenter HER |  © Brogaarden www.brogaarden.eu