Godt nyt og gode råd

3 years ago
  • Html
  • Text
Nyhedsbrev
15. september 2015

Vi bringer godt nyt og gode råd… 

Først og fremmest kan vi ønske stort tillykke til Lene Avnsø fra Gentofte, som er den heldige vinder i vores konkurrence, og som nu får glæde af et gavekort på kr. 500,- til Bellevue Box oplevelser. Lene har, ligesom næsten 400 andre modtagere af dette nyhedsbrev, givet sine meninger tilkende i vores spørgeskemaundersøgelse, og vi er lige nu i fuld gang med at analysere de mange besvarelser. Det er rigtig spændende – stor tak til jer alle!

Konflikten mellem salg og rådgivning
Ud fra jeres besvarelser kan vi blandt andet læse, at generel optimering af økonomi har stor interesse, og i den sammenhæng må det siges, at bankforhold er et relevant tema.

Når det kommer til økonomi, og vores hårdt tjente penge, er banken nemlig en fast følgesvend livet igennem. Dette livs lange forhold indebærer dog nogle konflikter. Konflikter som kan koste dyrt, hvis ikke vi selv handler aktivt. Den ansatte i banken sidder nemlig i en dobbeltrolle, hvor salg og rådgivning skal forsøge at gå hånd i hånd. De to roller er imidlertid uforenelige, forstået således, at banken, med de mange interessenter at tilfredsstille, ikke har mulighed for at sætte 100% fokus på dit bedste. Denne konflikt og konsekvenserne deraf har vi kigget lidt nærmere på i denne artikel.

Vi opruster i Aarhus
Et modsvar til ovenstående konflikt, kan blandt andet være uafhængig finansiel rådgivning, som vi tilbyder hos Uvildige.dk. Vi gør det endda i styrket formation. Vi har nemlig tilknyttet endnu en rådgiver til vores kontor i Aarhus, hvor John Christensen med mange års erfaring fra netop bankverdenen og senest som selvstændig finansiel rådgiver, står klar til at optimere din økonomi med afsæt i uafhængig rådgivning. John er allerede i fuld gang og vil meget gerne gøre en forskel for dig også. Læs mere om John her.

Husk at få økonomiske guldkorn – ganske gratis
En anden mulighed for at lære John bedre at kende, er vores kommende foredrag. John er nemlig med når vi deler gode råd ud i Aarhus, hvor der næsten er fuldt booket til vores første foredragsrunde, som omhandler investering. 

Investeringsforedragene afvikles i første uge af oktober i Vejle, København, Aalborg og som nævnt Aarhus. Du kan stadig nå at komme med, men vi gør opmærksom på, at der er begrænset antal pladser, så til de interesserede vil vi opfordre til at tilmelde sig nu. Find foredragene her.

Med venlig hilsen

Uvildige.dk

PS. Husk du kan følge os på både Facebook og LinkedIn – her får du løbende nyttigt nyt om stort og småt.

Dette nyhedsbrev må naturligvis gerne videresendes til andre, der kunne være interesseret i dette.

For afmelding af nyhedsbrevet http://www.uvildige.dk/nyhedsbrev.aspx

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019