View this email in your browser

Godt Nytår


2022 har på mange måder været turbulent med eftervirkningerne af en pandemi, og en krig i Europa med en afledt energikrise og inflation. På trods af alt dette, er der flere vigtige milepæle, som vi i Ree Park Safari kan fejre her ved indgangen til et nyt år.   
 
Vores fokus har de seneste år handlet om at få skabt oplevelser for nye kundegrupper i forbindelse med arrangementer og overnatninger, så de bliver en lige så naturlig del af Ree Parks virke, som vores gæster, der kommer for at opleve parken og alle dens fantastiske dyr.
Alt sammen for, at vi, i Ree Park Safari, fortsat kan involvere os og være aktive i arbejdet
med naturbevarelse. 

I Kenya er renovering af Karen Blixen Coffee Garden Restaurant and Cottages i Nairobi i sin afsluttende fase. Projektet omfatter både et lille hotel, samt en cafe og restaurant som skal danne rammen for vores mange gæster, der igennem deres oplevelser er med til at finansiere de mange projekter, Ree Park er involveret i.

Det lille boutique-hotel er allerede blevet populært, ikke bare for vores mange rejsende, men også for forretningsfolk og lokale i Nairobi, er Coffee Garden blevet en lille oase i storbyen.
Vores Camp i Mara, Karen Blixen Camp, har haft et fantastisk år, da gæsterne nu atter er vendt tilbage til uforglemmelige oplevelser i et af de mest unikke naturområder i verden.

Hele Masai Mara er dog fortsat under et enormt pres, og der er behov for, at Ree Park fortsat holder et stort fokus på at sikre projekter til bevarelse af dyre- og plantearter i dette spektakulære savannelandskab.
Vigtigst af alt, vi ER nået virkelig langt, og naturen har fundet et frirum, hvor den kan blomstre og udvikle sig med vores indsats.

Vi takker alle for jeres støtte i året, der gik, og siger på gensyn til mange nye oplevelser i 2023 – til glæde og gavn for naturen, dyrene og dig. 

Rigtig Godt Nytår.
 
Oplevelser i Ree Park
Se events og aktuelle begivenheder
Planlæg dit besøg
Overnat i Ree Park

www.reepark.dk

         
Copyright © 2022 Ree Park Safari, All rights reserved. 
Vi tager forbehold for trykfejl, pris- og afgiftsændringer samt udsolgte varer.
Du modtager denne mail, fordi du tidligere har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, enten via vores hjemmeside eller ved et besøg i vores park

Our mailing address is:
Ree Park Safari
Stubbe Søvej 15
Ebeltoft 8400
Denmark

Føj os til din adressebog


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp