Volg de maakworkshop basisklussen, verven, basis elektriciteit of loodgieterij

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier voor de online versie

logo praxis

Beste John, 

Zelf maken is leuk en hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Tijdens de maakworkshops ga je zelf aan de slag onder deskundige begeleiding van een vakman van De Klussenier. De maakworkshops zijn verspreid over Nederland, je kunt daardoor zelf kiezen welke locatie voor jou het makkelijkste is.

Zelf een muurtje verven lijkt eenvoudig maar in deze workshop leer je de kneepjes van het vak. Je leert o.a. over de verfklus voorbereiden, wegwerken van beschadigingen, voorbehandelen, schuren, afplakken en verven van een muur en plafond.

Prijs: € 59,-

Zelf maken is leuk en hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Onder deskundige begeleiding van een vakman leer je o.a. diverse machines te gebruiken, alles over benodigdheden, aanbrengen van pluggen, schroeven en haken. Voorkennis is niet nodig.

Prijs: € 59,-

Binnenhuis aan de slag met elektriciteit kan een lastige klus zijn. Tijdens deze workshop leer je o.a. over stroom, spanning/vermogen, een groepenkast, normeringen en veiligheid. Je leert over draadsoorten en een wandcontactdoos aansluiten.

Prijs: € 59,-

Deze workshop is geschikt voor iedereen die zelf binnenshuis kleine loodgieters werkzaamheden wil gaan uitvoeren. Voorkennis of ervaring is niet nodig. Je leert o.a. technische voorschriften, type leidingen, koppelingen, kranen.

Prijs: € 59,-

Hulp nodig bij je klus? Maak een persoonlijke winkelafspraak

Loop je vast tijdens de verbouwing van je badkamer? Tijd voor een nieuw kleurtje op de muur, maar twijfel je welke verf je het beste kunt gebruiken of welke kwast of roller je nodig hebt? Wat je hulpvraag ook is, wij geven je persoonlijk advies op maat. Reserveer 25 minuten bij een van onze medewerkers op het moment dat het jou uitkomt.

Welke verf of beits heb ik nodig?

Weet je niet welke verf je nodig hebt? Of heb je advies nodig over hoe je het beste kunt verven? Al deze vragen kun je stellen tijdens een persoonlijke winkelafspraak.

Maak een persoonlijke winkelafspraak

Wat is de beste manier om een vloer te leggen?

Een vloer leggen kan iedereen, alleen heb je soms hulp nodig met wat de beste manier is en welke vloer het beste past in jouw kamer.

Maak een persoonlijke winkelafspraak

Waar begin ik met mijn badkamerklus?

De badkamer kan een hele grote klus zijn. Begin je bij het grote of kleine werk? Op welke manier monteer je de spotlampjes? En heb je overal aan gedacht?

Maak een persoonlijke winkelafspraak

Maak kennis met deze twee services

En? Wat vind je van deze e-mail?

Goed

Kan beter

Bouwmaterialen
Verf, Laminaat & Decoratie 
Gereedschap & Installatiemateriaal
Tuin & Buitenleven 
Badkamer, Keuken & Wonen

Winkels
Praxis Klusservice
voordemakers.nl
Contact
Vacatures

Je gegevens
Naam: John
Achternaam: Do
Emailadres: newsletter@newslettercollector.com

over praxis - privacy - contact

© 2016 Praxis

Als je deze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, klik dan hier om je af te melden