Goede start HISWA 2016 | Tips voor minder sluisstress | Aanbiedingen

3 years ago
  • Html
  • Text
Nominaties HISWA Zeilboot en Motorboot van het Jaar getest E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in je webbrowser.
Beste John,
In deze nieuwsbrief vind je het laatste watersportnieuws, leuke aanbiedingen en uiteraard ook informatie over de HISWA Amsterdam Boat Show 2016, van 16 t/m 20 maart in Amsterdam RAI. Bekijk de website voor meer informatie.

Goede start voor HISWA 2016

Het gaat goed met de voorbereidingen voor HISWA 2016! Inmiddels hebben al veel bekende deelnemers, zoals Saffier Yachts, Antaris, Seafury, Suzuki, Vrolijk Watersport, Vetus, Raymarine en Van den Berg Surf, maar ook nieuwkomers en partijen die terug zijn van weggeweest, zich verzekerd van deelname. Dit betekent dat met nog 5 maanden te gaan al ruim 60% van het beursoppervlak is ingevuld.
Vanaf december vind je de (voorlopige) deelnemerslijst op hiswarai.nl.

Testdagen Boot van het Jaar

Dinsdag 13 oktober is de jury van de Zeilboot van het Jaar verkiezing in Jachthaven Lelystad het water op geweest om de genomineerde zeilboten te testen. De volgende dag, op woensdag 14 oktober, heeft de jury in Jachthaven Naarden de genomineerde Motorboten van het Jaar uitvoerig getest en vergeleken. De winnaars worden op woensdag 16 maart tijdens de HISWA bekendgemaakt.
Benieuwd naar alle genomineerden?
Bekijk ze hier »

Tips voor minder sluisstress

Een schutsluis is nodig om schepen van een kanaalgedeelte met een hogere of lagere waterstand te schutten. Varend door Nederland, passeert u vele sluizen. Altijd lastig! Zeker als u dit niet wekelijks doet. Maar hoe komt u nou zonder kleerscheuren door zo’n schutproces? Bekijk de tips om in de sluis meer ontspannen te schutten. Lees de tips »

Wist je dat... de Chinezen het kompas hebben uitgevonden?

De eerste bewijzen van een magnetisch werktuig vinden we in literaire werken van de 4e eeuw voor Christus in China. Ongeveer rond de 10e eeuw na Christus zien we in China de eerste magnetisch kompassen om te navigeren.

AANBIEDINGEN

Buff® Reversible Polar slechts € 19,00

Deze Buff® is een naadloze Buff® met een Polartec fleece voering. Hierdoor ontstaat een luchtkussen, dat extra bescherming biedt en helpt om de lichaamstemperatuur te handhaven. Het voelt super zacht aan, je zult de Reversible Polar Buff® niet meer af willen doen. Van € 29,95 voor € 19,00 (gratis verzending). De aanbieding is geldig t/m 5 november.
Bestel de Reversible Polar Buff® »

Jobe Slam Wake Helmet Red

Veilig het water op, draag dan de Jobe Slam Wake Helmet. Beschermt niet alleen je hoofd, maar ook je trommelvliezen. Ook ben je met deze helm een stuk beter zichtbaar voor andere watersporters op het water. Dus, een must-have voor de fanatieke watersporters! NU van € 69,95 voor € 52,95.
Bestel de Jobe Slam Wake Helmet »

Volg ons op Twitter Vind ons leuk op Facebook
Organisatie: Partners:      
Disclaimer
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Indien dit bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is niet toegestaan. Alle e-mailberichten van RAI Amsterdam zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie, noch voor de tijdelijke ontvangst, kan RAI Amsterdam aansprakelijkheid aanvaarden. Evenmin kunnen aan de inhoud van dit bericht rechten worden ontleend. RAI Amsterdam aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.
Contact   Disclaimer   Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Rai.nl

Categories: Fair events Events Aquatics | Boats Gift Children | Babies Pregnancy
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Other newsletters from Rai.nl

More newsletters from Rai.nl

© 2019