Nieuwsbrief van 2-9-21 6:30:14
Online bekijken

... een veilige omgeving

Verlichting belangrijke factor bij camerabewaking

Licht is een essentieel onderdeel bij camerabewaking. Zonder licht valt er immers niets te zien op de beelden. Maar ook mét licht kan er een moeilijke situatie voor camera’s ontstaan. Houd daarom bij het maken van een lichtplan ook rekening met het cameraplan. Waar je op moet letten? Dat leggen we graag uit.

Levensduur led lampjes van onze ESKALED armaturen

In alle Saval ESKALED armaturen worden industriële leds gebruikt van zeer hoge kwaliteit, in combinatie met uitgekiende, energiezuinige elektronica. Daardoor behalen onze ESKALED armaturen een L90 B10 waarde van meer dan 100.000 uur! De manier waarop de levensduur van een led lamp (light-emitting diode) wordt bepaald, is compleet anders dan van traditionele verlichting.

Solatube Ø 25 cm - Daglicht voor kleine ruimtes

Met de innovatieve daglichtsystemen van Solatube tovert u uw huis of werkplek om in een gezonde en fijne plek om te leven. De unieke licht-vangende koepel brengt een enorme hoeveelheid daglicht via een reflecterende buis vanuit elke hoek naar binnen. Met een stijlvolle plafondplaat wordt het diffuse licht in de ruimte verspreid.

Famostar Pro

Met de nieuwe Pro armaturen in led biedt Famostar een solide oplossing voor vluchtwegaanduiding en -verlichting. Deze vandaalbestendige armaturen zijn niet alleen slagvast, maar ook stof- en waterdicht. Dankzij een speciale accu met een groot temperatuurbereik zijn de Pro armaturen zelfs toe te passen in onverwarmde ruimtes en buitenomgevingen en bestand tegen tijdelijk extreem strenge vorst.

Stairway to heaven met ILLUNOX®

Maak van de trapleuning, veelal de sluitpost van een project, een feest voor het oog. Kies voor een stijlvolle toepassing waarin zowel de grip als het licht de hoofdrol hebben. Met het ILLUNOX® LED leuning systeem combineert u eenvoudig beide functies. Zo maakt u van trap, brug of hellingbaan een échte eyecatcher.

Basiskennis Installaties: Buitenverlichting, armaturen

Met armaturen worden lamptypen bedoeld ... en dat zijn er best veel! Buitenverlichtingsarmaturen worden in de openlucht toegepast voor de verlichting van verkeerswegen, woonwijken, terreinen, parken, sportvelden en als functionele of decoratieve verlichting van gebouwen, monumenten en beplanting.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.