Nederland oh Nederland, Stop making sense van de Talking Heads en op de fiets door Wallonie.
Zin Magazine 1

Zin Magazine 1

Wallonie special, goed gesprek met Carly Wijs en Dan Karaty
Zin
Zeldzaam ongepolijst
Industriële Waalse steden

Namen (Namur), Bergen (Mons) en Charleroi hadden vroeger een industrieel karakter. Nu schuiven deze Waalse mijnbouwsteden met hun verborgen middeleeuwse straatjes hun sterkste troef naar voren: juist dat fascinerende, industriële verleden vol met Unesco Werelderfgoed.

Zin
Gratis genieten van de Talking Heads
Stop making sense

Gaat jouw muziekhart sneller kloppen van Burning Down The House, Slippery People & This Must be the Place? Lees dan snel verder, want speciaal voor het 40-jarig jubileum mogen wij 3x2 vrijkaarten voor de legendarische concertfilm, plus het collectors item magazine verloten onder ons lezers. 

Zin
Zo houd je vol
Goede voornemens?

Een nieuw jaar staat voor een frisse, nieuwe start. Dat zorgt voor motivatie om dingen te doen (vaker sporten, gezonder eten) en te laten (minder wijn drinken, stoppen met roken). Met deze 7 tips houd je vol!

Zin
Dry January?
Try Ginamis

Nu Dry January is aangebroken, is dit hét moment om jezelf (en gasten) te trakteren op een overheerlijke mocktail gemaakt met  Ginamis. Het drankje, werd ontwikkeld door twee vrienden (amis) die erg van (gin) houden, maar minder van alcohol. Drie verrukkelijke cocktailrecepten + de kans om een fles Ginamis te proberen.

Zin
Moderne Robin Hood
Alex Dijksma over Het Goede Heertje

Geheel toevallig stuitte zijn schrijf collega Edwin Schoon op het fenomeen. Waarop Arjan Dijksma dacht: daar zit een boek in. Samen schreven ze Het Goede Heertje, een ongelofelijk, waargebeurd verhaal over een Nederlandse Robin Hood die in de jaren 50 een ware volksheld werd.

Zin
Nederland mooi Nederland
Struinen buiten de gebaande paden

Zin in een dagje toerist-in-eigen-land? Of zoek je een fijne trip om te maken met je buitenlandse gasten? Reisjournalist Linda Korsten tipt verrassende alternatieven voor de platgetreden paden in Limburg, Gelderland en Overijssel. Ga op avontuur!

Zin
Wallonie op de fiets
Op de pedalen

Torens in eeuwenoude dorpjes, frisgroene natuur, hunebed-achtige stenen, watervallen en natuurlijk de Maas: net over de grens in Wallonië ziet de wereld er verrassend anders uit. Een veelzijdige omgeving waarin je de mooiste fietstochten kunt maken.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden