Deze email bevat afbeeldingen, als je ze niet ziet bekijk hem dan in je browser.
afbeelding bovenin nieuwsbrief GoedeWaar.nl

maart / april 2016

Convenant duurzame kleding en textiel zeer teleurstellend

De SER heeft op 9 maart jl. het convenant Duurzame Kleding en Textiel gepresenteerd. Het is een verdere uitwerking van het Plan van Aanpak van de Kledingsector uit 2013.

GoedeWaar.nl is het met Schone Kleren Campagne eens dat dit convenant zeer onvoldoende is, omdat concrete doelen ontbreken, maar ook structurele lokale controle.

lees verder

Vrijdag 22 april: internationale dag van de aarde

De Internationale Dag van de Aarde op 22 april is bedoeld om met elkaar te onderstrepen dat de Aarde en haar ecosystemen in de levens- en bestaansmiddelen van al haar bewoners kan en zou moeten voorzien.

lees verder

Slow Food: Vote with your fork, eat with your heart

GoedeWaar.nl wil de duurzame consument graag informeren over organisaties die duurzame productie voorstaan, zoals Slow Food en Youth Food Movement, in 1989 opgericht als reactie op ‘Fast Food’.

Over Slow Food "Slow Food is een wereldwijde beweging die bestaat uit mensen die staan voor good, clean & fair food. Good staat voor kwaliteit, smaakvol, gezond. Clean voor productieprocessen die geen schade veroorzaken aan de omgeving. Fair voor het bereikbaar zijn voor iedereen, toegankelijke prijzen voor consumenten, gezonde voorwaarden en marge voor producenten."

lees verder


Word donateur van GoedeWaar.nl

Wilt u zich afmelden, stuur dan een e-mail naar nieuwsbrief@goedewaar.nl met als onderwerp 'afmelden'.