De nieuwsbrief met leuke tips en ideeen voor een dagje uit of weekendje weg.
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie.

 
Dagje uit of weekendje weg plannen? Bel
088-5405805

2-daags Golfarrangement in Duitsland bij voormalig klooster - Keuze uit 4 verschillende golfbanen

De ligging van het hotelcomplex aan de rand van het Teutoburgerwoud maakt dit paradijsje zo uniek. U gaat 2 dagen golfen op een golfbaan naar keuze en geniet na een intensieve dag golfen van een verrukkelijk 4-gangen diner en kunt weer helemaal tot rust komen in de sauna's.
Boek hier ook deze fantastische golftrip en geniet van dit bijzondere verblijf!

 

3 dagen Fietsen door Midden-Limburg en Nationaal Park de Grote Peel

Bewonder het prachtige landschap van Midden-Limburg vanaf uw fiets! De omgeving beschikt over talloze fietsroutes waar natuurliefhebbers hun hart op kunnen halen in het nabijgelegen Nationaal Park de Grote Peel. Fietsen in de Peel is fietsen in een gebied vol cultuurhistorie en bijzondere natuur. Na een dag fietsen geniet u 's avonds van een 3-gangen verrassingsdiner van de chef!
Meer weten over deze fietstrip?

Mannenweekend op de Veluwe met buggyrijden, bierproeverij & burgers maken

Zin in een actief weekendje weg met jouw maten? Tijdens dit stoere mannenweekend op de Veluwe maken jullie een avontuurlijke tocht in een buggy, gaan jullie aan de slag tijdens de bier en burgers workshop en overnachten jullie in een gezellige groepsaccommodatie. Een op en top gezellig weekendje weg met de mannen!
Tijd voor een stoer mannenweekend?
Dit is 'm mannen!

 

Dagje uit in Giethoorn? Plezier voor 4

Een gezellige dag weg met je eigen gezin of vrienden? Dan is dit dagje plezier voor 4 zeker een aanrader. Uw dagje Giethoorn begint met koffie of thee en een heerlijk gebakje. U krijgt een goed gevulde knapzak mee en kiest dan voor uw vervoer over het water. Na uw trip op het water komt u terug bij het restaurant waar een heerlijk diner voor u klaar staat. Een heerlijk dagje Giethoorn voor een uitstekende prijs!
Boek hier alvast uw gezellige dagje Giethoorn waar u lekker naar uit kunt kijken!

Afmelden

 
https://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/9fYEASKOydPIstnYSAzZxxfAUsIckcudDMj8MkVa/