Zoals de vraag: wat is een hermafrodiet?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Wanneer ben je rijk en wanneer arm?

Hoewel in Nederland aardig wat miljonairs rondlopen, heeft het gemiddelde huishouden lang niet zo’n groot bedrag op de bankrekening staan. Wat rijk is, is subjectief. Hoe rijk ben je als je in een villa woont, maar geen geld hebt voor de boodschappen?

 
 
Quest
 

De grote Quest-nieuwsquiz van 2022

Weet jij nog wat er allemaal gebeurde dit jaar? Of ben je dat eigenlijk alweer vergeten? Fris je geheugen op en test jezelf!

 
 
 
Word stress de baas met onze onlinecursus 'Omgaan met druk'  

Word stress de baas met onze onlinecursus 'Omgaan met druk'

Wil je meer uit je dag halen? En zou je graag beter de baas willen zijn over je tijd? In de cursus Omgaan met druk leren we je controle te krijgen over je doelen, je taken en je tijd. Misschien kom je wel om in het werk, of weet je eigenlijk niet zo goed welke taken je eerst moet oppakken. Of zet je steeds van alles op je to-dolijst, maar komt hij nooit af. Als je dat gevoel zat bent, dan is deze cursus echt iets voor jou.

 
Quest
 

Waarom brengen we een toost uit?

Met de feestdagen proosten we maar wat af. Een feestje begin je met opgeheven glas. Maar waar komt deze traditie vandaan? Vier theorieën over klinkende glazen.

 
 
Quest
 

Deze zoektermen hebben Nederlanders in 2022 het vaakst ingetikt op Google

Ieder jaar brengt Google een lijst uit met onderwerpen waar in 2022 het meest op is gezocht. Dat geeft een interessant inkijkje in wat ons bezighoudt.

 
 
Quest
 

Gesponsord bericht

Hoe werkt het energienet van de toekomst?

Als je wilt weten hoe het Nederlandse energienet gaat veranderen, moet je eerst de situatie van nu kennen. Momenteel is het grotendeels eenrichtingsverkeer: bijna alle energie komt vanuit één punt, de energiecentrale, en gaat vanuit daar via het net naar onze huizen, werkplekken en scholen. Maar dat zal niet lang zo blijven.

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Waarom hebben steeds meer mensen ADHD?

In 2014 deden sociologen van de Brandeis University (VS) uitgebreid onderzoek naar de wereldwijde opmars van ADHD. Sociologen? Inderdaad. De ADHD-opmars lijkt niet zozeer een medische oorzaak te hebben, maar komt voort uit een combinatie van maatschappelijke factoren.