blijf jezelf opnieuw uitvinden | thrillerschrijver Marelle Boersma: interview + win-actie | pak de boot naar Noorwegen
Zin Magazine 11

Zin Magazine 11

met gasthoofdredacteur Stef Bos
Zin
Echt het kan!
Blijf jezelf opnieuw uitvinden

Vroeger wist de dochter van een fabrieksarbeider precies hoe haar leven eruit zou gaan zien. Tegenwoordig kunnen we onze levensloop grotendeels zelf bepalen. We kunnen onszelf zelfs opnieuw uitvinden door een totaal ander levenspad te kiezen. Soms is dat gedwongen, door ontslag of een scheiding, soms omdat de eerdere afslag ons simpelweg niet meer past. Omdat we uit patronen willen breken en niet willen vastroesten.

Zin
Interview + win-actie
Thrillerschrijver Marelle Boersma: ‘Waarom doen mensen de dingen die ze doen?’

Met haar Vertrekthrillers schrijft ze over mensen die vertrekken naar het buitenland om daar hun droom te leven. Het zijn in feite zomerse vakantieverhalen maar dan met een zwart randje. Een lekkere tegenstelling, vindt schrijver Marelle Boersma. De nieuwste in deze serie, De engel van Sevilla, is zojuist verschenen. We interviewden Marelle en mogen haar boek weggeven!

Zin
advertorial Holland Norway Lines
Ontdek de Noorse herfst met de nieuwe ferry-verbinding tussen Nederland en Noorwegen

Noorwegen is bij uitstek een land om te genieten van de rust en de prachtige natuur. Er zijn talloze wandelingen te maken en de gekleurde bladeren en laagstaande zon maken het landschap in de herfst extra speciaal. En dat op slechts één nachtje varen.

Zin
7 verrassende tips
Koffieprut recyclen? Ja graag!

Start jij de dag ook altijd met een romige cappuccino, een sterke espresso of gewoon een lekker bakkie filterkoffie? En gooi je vervolgens de koffiedik weg? Hartstikke zonde! Van beautybehandeling tot huishoudtip, 7 verrassende dingen die je met koffieprut kunt doen.

Zin
Win kaartjes voor Femi
Intens Nederlands speelfilmdebuut

De 21-jarige getormenteerde Dennis – gespeeld door de indrukwekkende Yannick Jozefzoon – wordt binnenkort vader. Maar moet tegelijkertijd het verlies van zijn jonggestorven Nigeriaanse vader onder ogen komen om met zichzelf in het reine te komen. Femi vertelt een heftig verhaal over familiebanden, identiteit en het vinden van de juiste (uit)weg. Zien? Wij mogen 5x 2 kaarten weggeven.

Zin
Eropuit In Eigen Land
101 tips voor avonturen in de buitenlucht

Ook het najaar is een prachtige tijd om eropuit te trekken. Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken? In de gloednieuwe najaarseditie van In Eigen Land vind je 101 tips om te genieten in de buitenlucht. Van ‘De mooiste wandelingen en fietstochten in het najaar’ tot ‘Citytrippen in de Hanzesteden’. Plus een bonus: De ultieme uitgids van Nederland met de beste musea, podia en events in elke provincie.

Zin
Kunstenaar Andres Amador
De Escher van de landschapskunst

Andres Amador is een unieke kunstenaar die zich heeft gespecialiseerd in strandkunst. In een paar uur tijd maakt hij de mooiste organische zandtekeningen, die vervolgens wel heel snel worden weggespoeld. Gelukkig hebben we de foto’s nog! We nemen je mee op een reis naar de creatieve geest van deze getalenteerde kunstenaar.

Zin
Laatste kans
Karin Slaughter-thriller cadeau

Elke 4 weken genieten van je eigen Zin Magazine én daarbovenop de nieuwste thriller Gewetenloos (t.w.v. € 22,99) van Queen of Crime Karin Slaughter bij je thuisbezorgd krijgen? Neem nu een abonnement op Zin Magazine en profiteer van maar liefst 47% korting! De aanbieding is nog geldig t/m 30 september, OP = OP!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden