9 november 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Salesforce
image
Nieuwe visuele identiteit voor Toto KNVB Beker
Oplettende kijkers hadden het misschien al gezien: de Toto KNVB Beker heeft een nieuwe huisstijl. De nieuwe stijl en sound moeten beter aansluiten bij de ‘spanning en sensatie’ van het bekervoetbal.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Effie Awards 2022: goud voor Hartstichting, Skoda en Lay's
In het Theater Amsterdam zijn dinsdag 8 november 14 Effie Awards 2022 uitgereikt. Naast het goud voor de Hartstichting, Lay’s (PepsiCo) en Škoda Nederland ging er zilver naar McDonald's, Ohra, IVN Natuureducatie, A.S. Watson Health & Beauty Benelux en Stichting Het Vergeten Kind.
lees verder
twitter facebook linkedin
Het juiste MKB-aankoopnetwerk targeten
[advertorial] Grote merken die zich richten op het MKB, moeten zich op de juiste mensen richten. Het richten op het juiste inkoopnetwerk van besluitvormers en hun influencers kan doorslaggevend zijn in de uitdagende zakelijke omgeving van vandaag. Insights- en strategy-experts Bérengère Parouty en Maurice Wassen geven advies.
image
Decathlon lanceert BuyBack
Voor deze actie verandert Decathlon haar naam tijdelijk in nolhtaceD: het aankoopproces wordt omgedraaid, waarbij Decathlon klant van haar eigen klanten wordt. Vervolgens worden deze producten verkocht als Tweede Kans-product.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Leen Bakker, Rabobank en Randstad genomineerd voor DDMA Customer Data Award 2022
De jury heeft Leen Bakker, Rabobank en Randstad genomineerd voor de DDMA Customer Data Award 2022. Daarnaast zijn Vattenfall, Kliniek ViaSana en Goossens Wonen & Slapen genomineerd voor de Data Challenger Award, die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt.
lees verder
twitter facebook linkedin
Shopping Award Vakprijs: PostNL Nieuwe Technologieën & Innovaties
[advertorial] Heb jij dit jaar iets nieuws en innovatiefs ingezet voor jouw webwinkel? Bij Nieuwe Technologieën is te denken aan, maar niet gelimiteerd tot: algoritmes, blockchain, mixed reality, NFT of voice. Schrijf je dan nu gratis in voor de nieuwe Shopping Award Vakprijs: PostNL Nieuwe Technologieën & Innovaties Award. Inschrijven kan tot vrijdag 27 januari 2023.
image
Sintcampagne bol.com over keuzestress
Bol.com zet ook dit jaar weer de schijnwerper op de Sinterklaasperiode: want hoe vind jij als Hulpsinterklaas het ideale cadeau voor je kind?
lees verder
twitter facebook linkedin
image
TV-abonnement sneuvelt als eerste bij bezuinigingen
90% van de Nederlanders kijkt kritisch naar prijzen van abonnementen nu alles duurder wordt. Dit komt naar voren uit onderzoek van Prijsvergelijken.nl. Op het TV-abonnement wordt als eerste bezuinigd volgens het onderzoek.
lees verder
twitter facebook linkedin
Ontdek hoe je Real-Time data inzet
[advertorial] Hoe zet je Real-Time data in om klanten te begeleiden de juiste online keuzes te maken op jouw website? Download nu het gratis Whitepaper en ontdek hoe je real-time inzichten, acties en beslissingen op de juiste manier inzet.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.