Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Scheepjesschelling 2024
Beste meneer / mevrouw Do
Steevast in december lanceren we al een product voor volgend jaar: de Scheepjesschelling 2024! De munt is een herslag van de Scheepjesschelling uit 1706, geslagen in de provincie Gelderland. U kunt deze bijzondere handelsmunt vanaf vandaag al bestellen.

Scheepjesschelling 2024
De Scheepjesschelling uit 1706 komt uit Gelderland, een van de provincies die als laatste begon met het munten van de Scheepjesschelling. De voorzijde toont traditiegetrouw een oorlogsschip met een unieke tekst rondom: ‘VIGILATE.DEO.CONFIDENTES’: ‘Vertrouwende op God’. De keerzijde toont het wapen van Gelderland.

Gouden en Zilveren herslag
De gouden uitgifte van de Scheepjesschelling is traditiegetrouw snel uitverkocht: de beperkte oplage en unieke verpakking maken deze gouden munten erg gewild. Dit jaar kunt u de Scheepjesschelling ook weer in dubbele dikte bestellen. De geliefde Piedfort editie is nóg zeldzamer! De zilveren varianten zijn in 1 troy ounce en 2 troy ounce te bestellen: een perfecte instap voor het begin van een unieke verzameling van herslagen. Bestel de Scheepjesschelling 2024 vandaag op de website.
Bekijk alle uitgiften
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Scheepjesschelling 2024
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Scheepjesschelling 2024 Zilver 1 Ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Scheepjesschelling 2024 Zilver 2 Ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Scheepjesschelling 2024 Goud
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Scheepjesschelling 2024 Goud - Piedfort editie
Privacy  •  Voorwaarden