cashcowdaily
  Zuckerberg moet opstappen na koersval Facebook (38%)
Facebook is op weg naar een ontknoping. Activistische aandeelhouders willen dat Mark Zuckerberg plaats maakt voor een onafhankelijke bestuursvoorzitter nadat de koers in enkele maanden met 38% is gedaald naar 136,38 dollar.
cashcowreadmore.jpg
 
Haussiers krijgen een kater van KPN en Heineken
De AEX (518,06) blijft moeizaam op zoek naar een hoger niveau, wat wordt ondersteund door de ontwikkeling van de trend en de RSI. De bandbreedte ligt op 509/533.
cashcowreadmore.jpg
DEGIRO beste broker van 2018
Voor het 3e jaar op rij bekroond tot beste broker. Profiteer van de uitzonderlijke combinatie van lage tarieven, uitgebreide wereldwijde handelsmogelijkheden en een gebruiksvriendelijk platform. Bekijk hoeveel u kunt besparen!
Alleen een koopsignaal voor Alphabet
Technische modellen van TradingView geven aan alleen een koopsignaal voor Alphabet op 1.030,10 dollar. De andere aandelen uit het vergelijkingsgroepje kregen ‘neutraal’ als advies.
cashcowreadmore.jpg
Lyxor ETF Thailand biedt interessante potentie
Het kan geen kwaad om de bakens qua spreiding te verzetten. Kansrijk is de in Parijs genoteerde Lyxor ETF Thailand. Benieuwd naar de cijfers?
cashcowreadmore.jpg
Supermarktvastgoed als beleggingsobject
Wat er ook gebeurt in de economie, mensen kopen altijd eten en drinken. Supermarktvastgoed is daarom over het algemeen een crisisbestendige belegging. Langdurige huurcontracten zorgen voor interessante rendementen voor beleggers. Download de gratis whitepaper.
‘Powell heeft gelijk’
In een recent interview verklaarde Jerome Powell, voorzitter van de FED, dat rentegevoelige sectoren een stapje terug moeten doen. Hij heeft gelijk, aldus Han de Jong, econoom ABN Amro.
cashcowreadmore.jpg
UBS introduceert ETF op obligaties van EMG's
UBS lanceert een ETF om beleggingsmogelijkheden verder uit te breiden door het index gebaseerd beleggen mogelijk te maken in obligaties die door EMG's worden uitgegeven.
cashcowreadmore.jpg
SamenInGeld: Tot 100% financiering mogelijk!
Geld maakt gelukkig. Een hoog rendement fortuinlijk. Hypothecaire zekerheid, ook recreatiewoningen en woonheden met gemeenschappelijke ruimtes in heel Nederland. 0% default!
‘Fed op weg naar laatste renteverhoging’
Ken Orchard, portefeuillebeheerder bij T. Rowe Price verwacht dat de Fed eerder stopt met verkrappen dan aanvankelijk gepland. “Interessant is dat de markt dit al lijkt te beseffen.''
cashcowreadmore.jpg
‘Sterke prijsontwikkeling cacao’
De prijs zat begin dit jaar in een opgaande lijn met meer dan 50%. Het ging vooral goed met de vraag, de prijs was relatief laag, aldus Casper Burgering, senior econoom ABN Amro.
cashcowreadmore.jpg
Scherpe terugval Amerikaanse groei (AXA)
In de Outlook voor 2019 voorziet AXA IM een vertraging in de groei van de Amerikaanse economie van 2,9% in 2018 naar 2,3% in 2019 en zelfs onder de 1,4% in 2020.
cashcowreadmore.jpg
Gouden tip: ABN Amro zet Fagron op kooplijst
ABN Amro heeft Fagron een initieel koopadvies gegeven met een koersdoel van 18,00 euro. De trends in de sector zullen volgens de analisten vermoedelijk gunstig uitpakken voor Fagron.
cashcowreadmore.jpg