Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 17 juni

Hooikoorts: graspollenseizoen draait op volle toeren

Graspollen zijn microscopisch kleine korrels die door grasplanten worden geproduceerd en in de lucht worden verspreid. Deze pollen zijn een van de meest voorkomende allergenen en kunnen bij veel mensen allergische reacties veroorzaken, vooral in het graspollenseizoen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hara Hachi Bu: de Japanse methode om af te vallen en langer te leven

Hara Hachi Bu of Hara hachi bun me is een Japanse culturele en voedingsgewoonte die letterlijk “eten tot 80% vol” betekent. Hara Hachi Bu helpt de calorie-inname en de daarmee gepaard gaande gezondheidsproblemen te beperken. Hoe werkt deze methode?

Lees verder

Gezondheid.be

Fillers: rimpels en fijne lijntjes in het gezicht verminderen

Naarmate we ouder worden, wordt ook onze huid minder stevig en elastisch. Sommige mensen kiezen voor fillers in het gezicht en laten zo rimpels en fijne lijntjes verdwijnen. Al is dat effect meestal maar tijdelijk.

Lees verder

Gezondheid.be

Vogelgriep: wat zijn de symptomen?

Onlangs is in Mexico voor het eerst een menselijke besmetting van het subtype H5N2 van de vogelgriep aangetroffen. De 59-jarige man liet daarbij het leven. Moeten we ons zorgen maken?

Lees verder

Gezondheid.be

Recept van Ottolenghi: geplette courgettes

Dit gerecht is heerlijk als onderdeel van een mezze, of als bijgerecht bij lamsvlees of kip. Maar ook op zich is het al erg lekker, bij voorbeeld geserveerd met een flinke lepel yoghurt als dressing erbij.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE
Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven op Gezondheid.be.
Uitschrijven