Gratis ADE til istas kunder // Lettere at gennemskue varmeregnskabet // Få oplyst temperaturen i boligen

1 year ago


Text only:

Besøg også www.ista.dk


   Læs nyhedsbrevet i din browser

Målet er at give kunderne de bedst mulige vilkår


I ista er det vores mål at give vores kunder de bedst mulige vilkår i forhold til at drive en effektiv og fremtidssikret virksomhed, til glæde og gavn for såvel beboerne som administratorerne.
I den ånd har vi har besluttet at give alle vores kunder gratis adgang til automatic data exchange (ADE), så flere får mulighed for at prøve grundelementerne i ADE. Det og meget mere, kan du læse om i dette nummer af istaNyt.
God læselyst.
Læs hele Benny Mathiesens leder

Gratis ADE til istas kunder


ista stiller nu automatisk dataudveksling, ADE, gratis til rådighed for alle sine kunder, så flere får mulighed for at prøve grundelementerne i ADE – det vil sige indberetning af á conto oplysninger og flytninger
Læs om gratis ADE

Nu bliver det lettere at gennemskue varmeregnskabet


Varmeregnskabet skal fremover være mere gennemskueligt for slutbrugeren. Det er målet med den faktureringsbekendtgørelse, der nu er trådt i kraft. ista hjælper boligselskaberne med at leve op til lovens krav.
Læs om de nye lovkrav

Få oplyst temperaturen i hele boligen


En ny temperaturgiver fra ista gør det lettere at synliggøre energiforbruget i hele boligen, så både den energiansvarlige og beboeren let kan få et overblik over, hvor i boligen varmen anvendes.
Læs mere om fordelene ved temperaturgiveren

Integration er fremtiden


 
EG Bolig har valgt at tilbyde ADE (Automatic Data Exchange) til sine kunder. ”Vi ser muligheden for både at effektivisere og optimere vores kunders forretning”, siger direktør Kim Ø. Christensen, og han slår fast, at målet hos EG Bolig er, at al kommunikation skal ske fuldautomatisk.
Læs mere om ADE hos EG Bolig

Garanti for rent vand


Forbrugerne kan nu være helt sikre på, at istas målere ikke afgiver hverken tungmetaller, nikkel eller bly. Målerne er GDV-godkendte og lever dermed op til alle miljøkrav.
Læs mere om GDV-godkendelsen

Her hjælper vi kunderne


 
”Vi kan ikke hjælpe kunderne med at få sat varmeregningen ned, men vi kan forhåbentlig give dem en tilfredsstillende forklaring på, hvorfor den ligger på det niveau, den gør”. Det siger Mette Skaanild, der har været ansat i istas kundecenter i seks år.
Læs interviewet med Mette Skaanild

Copenhagen Towers


 
ista skal fra november 2017 levere forbrugsregnskaber til et af Københavns absolutte prestigebyggerier; Copenhagen Towers i Ørestaden.
Læs mere her

Røgalarmer giver sidegevinst i Rødovre


Rødovre Boligselskab har opnået en kærkommen sidegevinst i forbindelse med opsætning af røgalarmer i boligselskabets lejligheder. ”Udover selvfølgelig at redde menneskeliv, som er boligselskabets førsteprioritet, er røgalarmerne nemlig med til at begrænse skaderne ved brand, idet man hurtigere kan sætte ind og dermed forbedre skadesforløbene”, siger Bent Lyngsig fra Rødovre Boligselskab.

De vandt ista røgalarmer


Under ejendomsmessen Easy Fair i Bella Center 29.-30. marts udloddede ista 50 røgalarmer blandt messens besøgende. Den heldige vinder blev en af KAB’s mange afdelinger. Vi ønsker
KAB tillykke og håber, de får stor glæde af røgalarmerne i fremtiden.
Share
+1
Forward
Copyright © 2017 ista Danmark
Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig nyheder fra ista Danmark.
Vores adresse er:
ista Danmark
Brydehusvej 13
Ballerup 2750
Denmark
Frameld nyhedsbrev

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018