Hej John

Bliv mere effektiv med smart app

- Minuba GO

STARK indgår samarbejde med app-tjenesten Minuba GO, der gør det lettere for håndværkere at styre ordrer, fakturaer og andet administrativt arbejde. 


Sammen med en række andre store leverandører til byggebranchen er STARK fremover en del af appen Minuba GO, der er tilpasset mindre håndværker- og servicevirksomheder.


Appen er gratis og let at bruge. Også på farten og på byggepladsen. 

Du kan f.eks. sende professionelle tilbud og order til dine kunder direkte fra din smartphone. Når der er oprettet en ordre, kan du registrere tid og materialer på din arbejdsseddel i appen. Du kan hurtigt se den rigtige pris og sikre, at alle materialer kommer på arbejdssedlen. 


Appen gør det også let at sende fakturaer. Du behøver ikke vente, til du er tilbage på kontoret, men kan sende direkte fra byggepladsen eller bilen.


- Minuba GO fungerer som et komplet sagsstyringssystem, der altid er online og skræddersyet til at håndtere de administrative opgaver, som man har i en mindre håndværkervirksomhed. Med samarbejdet med Minuba GO gør STARK hverdagen lettere for vores kunder. Håndværkerne vil opleve, at de med appen hurtigere får de administrative opgaver fra hånden, så de i stedet kan bruge tiden på at arbejde og tjene penge, siger sales excellence direktør i STARK Jørn Fogh.


Samarbejdet mellem STARK og Minuba GO er trådt i kraft, og appen kan allerede nu downloades i App Store eller på Google Play.


Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: