Gratis bal bij Eredivisie Live

6 years ago
  • Html
  • Text
Wordt deze mail niet volledig getoond, klik dan hier
Gratis bal bij Eredivisie Live
Gratis bal bij Eredivisie Live
Wedstrijdprogramma seizoen 2012-2013
Vergroot je voetbalkennis met Eredivisie Live Sidekick!
Gratis bal bij Eredivisie Live!
De Eredivisie is weer begonnen en het belooft wederom een spannend seizoen te worden. Naast alle live Eredivisie wedstrijden kijkt u dit seizoen ook rechtstreeks naar de KNVB Beker, Jupiler League, UEFA Europa League, FA CUP en DFB-Pokal. Bovendien ontvangt u nu bij een abonnement de officiële Derbystar Eredivisie replica bal ter waarde van € 22,50 helemaal gratis. Zo komt de Eredivisie wel erg dichtbij.
Deel dit artikel:     
Profiteer nu!
 
Seizoen 2012-2013
De mooie sportzomer krijgt een fantastisch vervolg met de start van het nieuwe Eredivisieseizoen. Voetbaljaargang 2012-2013 belooft een waar voetbalfeest te worden bomvol topaffiches, zinderende spanning en spectaculaire uitslagen. Tijdens de eerste speelronde van het nieuwe seizoen direct een kraker op de rol. Op 12 augustus moeten regerend kampioen Ajax en AZ meteen vol gas geven in een onderling treffen in de Amsterdam Arena. Feyenoord reist in het eerste speelweekend af naar FC Utrecht, PSV gaat op bezoek bij RKC Waalwijk, FC Twente ontvangt FC Groningen en sc Heerenveen speelt tegen NEC. De eerste Klassieker tussen Ajax en Feyenoord staat op 28 oktober in de Kuip op het programma.
Deel dit artikel:      Download het programma (PDF)
Vergroot je voetbalkennis met Eredivisie Live Sidekick
Met Eredivisie Live Sidekick zit jij bovenop het voetbal! Met dit tweede scherm van Eredivisie Live heb je nog meer verstand van je favoriete sport. Tijdens de wedstrijd heb je live toegang tot de meest uitgebreide statistieken, spelersvergelijkingen en extra analyses. Ook kun jezelf direct reageren op belangrijke gebeurtenissen en delen met je vrienden. Voor iedereen gratis beschikbaar, dus probeer het zelf.
Deel dit artikel:      Hoe werkt het?
 
Postadres
Postbus 5048
4330 KA Middelburg
Bezoekadres hoofdkantoor
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg

Contact
e-mail: ddtv@DELTA.nl
website: www.DELTA.nl/digitaletv

Afmelden | Gegevens wijzigen
© 2012 DELTA. Alle rechten voorbehouden Privacy | Disclaimer

Share this newsletter on

Related newsletters

Delta.nl

Categories: Energy | Energy companies
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019