Actueel        Downloads        Magazine        Inloggen        
Speciaal voor (nog) niet-leden hebben we de rekentool 'Box 3-belastingcheck 2022' van FiscAlert. Bereken nu gratis en snel of je box 3-belasting terug kunt krijgen over 2022 op basis van het arrest van de Hoge Raad van 6 juni. De teruggaaf van belasting over box 3 kan, zeker bij grotere vermogens, duizenden euro’s of meer opleveren. 

Meld je aan als lid als je alle jaren wilt berekenen en van de praktische informatie en slimme tips van FiscAlert wilt (blijven) profiteren. Het lidmaatschap levert veel meer op dan wat het kost!

Ook spaarders kunnen naar aanleiding van het box 3-arrest van de Hoge Raad van 6 juni bezwaar maken tegen de aanslag inkomstenbelasting 2023. Dat bevestigt staatssecretaris Van Rij van Financiën na vragen vanuit de Tweede Kamer.

Wil je als zzp’er een huis kopen? Bereid je dan goed voor. Je hebt veel gegevens nodig en een flinke portie geduld. Ons stappenplan helpt je bij de aankoop. 

Het kopen van een vakantiewoning is een leuke, maar ook belangrijke financiële beslissing. Wij geven 10 tips om je te helpen bij het kopen van een vakantiewoning.

In haar nieuwe column vertelt Erica Verdegaal over het 'Ikea-effect'. Wat is het? Waarom zorgt het dat we extra geld uitgeven? En hoe laat je het in je voordeel werken? Lees de column van Erica om daar antwoord op te krijgen.
  • De slimste tips in geldzaken
  • 10 x FA Magazine
  • Toegang tot alle content op de website en de Adviesservice
  • Vanaf € 24,50 per jaar
Lid worden
Copyright © 2024 Alert Uitgeverij BV. 
Je ontvangt deze e-mail omdat je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief.