Nieuwsbrief van 17-01-2023
Online bekijken
 
 
 

Gratis Chameleon box – durf uitzonderlijk te zijn met Rockpanel Chameleon

Voeg een tikje magie toe! Een gevel met kameleon-effect ziet er nooit hetzelfde uit, maar is altijd opvallend en inspirerend. Afhankelijk van het perspectief en het zonlicht verandert het oppervlak van de Rockpanel Chameleon gevelpanelen.  
Lees verder   Vraag informatie aan

13e Landelijke Asbest Praktijkdag 2023 

Op donderdag 25 mei 2023 organiseert Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch de 13e Landelijke Asbest Praktijkdag. De praktijkdag is gericht op professionals, lokale autoriteiten, onderzoekers, beleidsmakers, bouwondernemers en andere betrokkenen. 
Lees verder    

Toekomst van de Haagse stationsgebieden tentoongesteld in het Atrium 

Hagenaars die geïnteresseerd zijn in de toekomst van hun stad kunnen de komende weken hun hart ophalen. De toekomst van het gebied tussen de drie grote Haagse intercitystations staat tot en met 19 januari tentoongesteld in het Atrium van het stadhuis. 
Lees verder    

Remeha werkt samen met Rabobank bij verduurzaming warmtevraag MKB'ers 

Remeha en Rabobank gaan een samenwerking aan om de komende zes maanden MKB-ondernemers actief te helpen bij het verduurzamen van hun warmtevraag. Klanten van de Rabobank kunnen via een warmtescan, begeleid door adviseurs van Remeha, hulp krijgen via een passend advies en worden eventueel gekoppeld aan een installateur.  
Lees verder   Vraag informatie aan

Temponox: economisch alternatief voor hoogwaardige verwarmings- en koelinstallaties

Met Temponox introduceert systeemaanbieder Viega een nieuw roestvast stalen buisleidingsysteem dat speciaal is bedoeld voor hoogwaardige verwarmings- en koelinstallaties. 
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26.765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP