Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
14 maart 2023
Gratis compost beschikbaar in Boxtel
Van zaterdag 25 maart tot zaterdag 1 april delen wij gratis compost uit om inwoners te bedanken voor het apart aanleveren van hun GFT-afval. Voor het afhalen geldt: zelf opladen en op = op!

Lees verder
Dit is het belang van stemmen
Morgen zijn de verkiezingen voor de provinciale staten en de waterschappen. Als je stemt bepaal je mee wie de komende 4 jaar over de plannen van de provincie en het waterschap beslissen. In het filmpje leggen we uit wat de provincie en het waterschap doen. Kom je ook morgen?

Bekijk video 
Informatie over de Provinciale Staten- en Waterschschapsverkiezingen op 15 maart 2023
Morgen vinden in Nederland de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen plaats.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld stempassen, stemmen in een andere gemeente, volmachten of waar je de stemlokalen vindt? Kijk dan op onze verkiezingspagina voor meer informati
Duik dieper in een duurzaam huis op zaterdag 25 maart
Het verduurzamen van een woning kan veel vragen oproepen. Wat zijn de eerste stappen die genomen moet worden en wat gaat het allemaal kosten? Ervaren huiseigenaar Karla Niggebrugge laat graag zien hoe zij het heeft aangepakt en deelt tips en haar ervaringen tijdens een thematour op zaterdag 25 maart om 14:00 uur. Iedereen die ideeën wil opdoen voor zijn of haar eigen huis, of vragen heeft over het verduurzamen van een woning, is van harte welkom. Schrijf je gratis in.

Lees verder
Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten