Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
21 maart 2023
Gratis compost beschikbaar in Boxtel
Van zaterdag 25 maart tot zaterdag 1 april delen wij gratis compost uit om inwoners te bedanken voor het apart aanleveren van hun GFT-afval. Voor het afhalen geldt: zelf opladen en op = op!

Lees verder
Duik dieper in een duurzaam huis op zaterdag 25 maart
Het verduurzamen van een woning kan veel vragen oproepen. Wat zijn de eerste stappen die genomen moet worden en wat gaat het allemaal kosten? Ervaren huiseigenaar Karla Niggebrugge laat graag zien hoe zij het heeft aangepakt en deelt tips en haar ervaringen tijdens een thematour op zaterdag 25 maart om 14:00 uur. Iedereen die ideeën wil opdoen voor zijn of haar eigen huis, of vragen heeft over het verduurzamen van een woning, is van harte welkom. Schrijf je gratis in.

Lees verder
Wegwerkzaamheden Rechterstraat en Brederodeweg
Er zijn herstelwerkzaamheden gepland aan de Rechterstraat. Ook aan de bushaltes op de Brederodeweg voeren we binnenkort onderhoud uit. 

Lees verder
In-gesprekavond
Op dinsdagavond 28 maart a.s. wordt er een In-gespreksavond georganiseerd voor de gemeenteraad van de gemeente Boxtel en belangstellenden. Deze avond vindt plaats in de Raadzaal van het gemeentehuis. Aanvang 19.30 uur.

Lees verder
Uitnodiging huiskamergesprekken: meedenken over scenario’s omgevingsvisie

De omgevingsvisie gaat over de kwaliteiten, de groene omgeving en de leefbaarheid van de gemeente Boxtel. Maar ook over nieuwe ontwikkelingen zoals woningbouw, bereikbaarheid en duurzame energie. De omgevingsvisie bekijkt deze onderwerpen in samenhang met elkaar en beschrijft de belangrijkste punten van het beleid voor een langere periode. Omdat het een groot project is, maken we de omgevingsvisie in 4 fasen. Vorige week was het eerste huiskamergesprek over de scenario’s van de omgevingsvisie. Deze week staat er nog een ronde gepland.


Lees verder
Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten