Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
12 maart 2024
Gratis compost voor inwoners

Van vrijdag 15 maart tot zaterdag 23 maart willen we jou als inwoner bedanken voor je inzet bij het gescheiden aanleveren van GFT-afval. Daarom delen we gratis compost uit, met een maximum van 1 m3 per auto. 

Lees verder
Wie verdient een Koninklijke onderscheiding?
Elk jaar worden net vóór Koningsdag in heel het land Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan mensen die zich gedurende langere tijd op bijzondere wijze hebben ingezet voor de samenleving. Iedereen kan een Koninklijke onderscheiding aanvragen. Meestal gebeurt dit door bestuurders van verenigingen, instellingen en maatschappelijke organisaties. Zij kunnen personen voordragen die zich binnen hun vereniging, instelling of organisatie bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt. De lintjesregen in 2025 lijkt nog ver weg, maar de behandeling van de ingediende voorstellen kost veel tijd. Daarom vragen we je om je kandidaat nu al voor te dragen! 

Lees verder
Raadsvergadering dinsdag 19 maart 2024

Op dinsdag 19 maart aanstaande vergadert de gemeenteraad om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Tijdens deze vergadering neemt de raad besluiten over de onderwerpen die deze avonden op de agenda staan. Je bent van harte welkom om de vergadering te volgen vanaf de publieke tribune in de raadzaal. Ook wordt de raadsvergadering uitgezonden. Op de dag van de vergadering vind je een link naar de vergadering via onze homepage. Via deze rechtstreekse uitzending zie en hoor je wat er in de raadszaal wordt besproken.

Lees verder
Weekendafsluiting Bosscheweg
Van vrijdag 15 maart 21.00 uur tot maandag 18 maart 05.00 uur is de Bosscheweg tussen de Rotonde Munsel en Laan van Selis vanuit alle rijrichtingen afgesloten.

Lees verder
Wegwerkzaamheden in Boxtel

Lees hier meer over de wegwerkzaamheden in onze gemeente.
Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten
In gespreksavond gemeenteraad op 5 maart