FietsActief - ontdek nieuwe paden
Ontdek Eindhoven

Ontdek Eindhoven

...plus de groene omgeving! Met de Streekgids bij de extra dikke FietsActief 2/3
 

Zin om op Bevrijdingsdag lekker uit te waaien op de fiets? Rijd de Elfdorpentocht van 25 of 45 kilometer vanuit Stompwijk in het Groene Hart: weidsheid alom. 

Oh en volg je FietsActief al op Instagram? Doen!

FietsActief
Gratis dubbelroute: ontdek heuvelachtig Groningen

Wist je dat veel FietsActief-routes ook online staan? Als abonnee kun je op fietsactief.nl de kaart, beschrijving en het gpx-bestand downloaden. Hiervoor heb je je klantnummer nodig om je online te registreren, waarna je kunt inloggen. Zo gepiept! Lees op deze pagina meer daarover.

Cadeautje!
Omdat de lente deze week eindelijk echt begonnen lijkt te zijn, geven we een mooie route weg. Ook als je geen abonnee bent, kun je dus alles downloaden. En dat wil je, want de route Winsum is heel bijzonder: je gaat ontdekken dat Groningen is niet zo plat is als je misschien zou denken. 

FietsActief
Lifehacks voor fietsen: frisse fietsschoenen

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple oplossingen of ingrepen die je leven makkelijker maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer: tips voor frisse fietsschoenen.

FietsActief
Zo doe je dat: derailleur stellen

Een fiets met een achterderailleur ratelt nog weleens bij het schakelen. Hoe dat je dat eenvoudig oplost? Met deze vijf stappen. Kun je weer lekker soepel verder.

FietsActief
Wie verras jij met Moederdag?

Geef de liefste vrouw uit jouw leven een momentje voor zichzelf en verras haar met een tijdschrift! Kies uit meer dan 20 titels, het proefabonnement stopt automatisch.

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Instagram FietsActief - Facebook
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden