Kom met korting naar de Vakantiebeurs
 
Indien je deze e-mail niet goed kunt lezen klik je hier.
 
 
Beste vakantieliefhebber,
Ten eerste willen wij je natuurlijk heel graag een goed, gezond, avontuurlijk en reislustig 2018 wensen. Dat al je reisdromen maar uit mogen komen, en waar doe je die beter op dan op de Vakantiebeurs?! Kom volop inspiratie opdoen, maak reisplannen voor het nieuwe jaar en boek de beste deals.

Koop je ticket nu nog tegen een extra voordelig tarief. Je betaalt nu namelijk maar € 12,- per kaartje in plaats van € 15,50 aan de kassa.
 
 
 
Gratis Duitse wijnproeverij
Kom proosten op het nieuwe jaar bij de Duitse wijnproeverij op de beurs. Ga jij voor een heerlijke Riesling of een krachtige Gewürztraminer? Kies zelf een tijd waarop het jou uitkomt en kom naar het Duitsland Paviljoen in hal 11. 
 
 
 
Programma Verre Reizen Theater
Of je nou van plan bent om een reis te maken naar Argentinië, Mongolië, Noorwegen of Japan; kom naar het Verre Reizen Theater. Je volgt er allerlei geweldige presentaties en workshops. 
 
Naar alle activiteiten button bg
 
 
Meer informatie button bg
 
 
 
Check de plattegrond
Wil jij jouw beursbezoek goed voorbereiden of ben je gewoon benieuwd hoe de indeling er dit jaar uitziet? Bekijk dan de plattegrond op de website. 
 
Naar de plattegrond button bg
 
 
 
 
Voordelig met de trein naar de Vakantiebeurs
Ben jij van plan om met de trein naar de Vakantiebeurs te komen? Koop jouw kaartje dan voordelig via de Spoordeelwinkel van de NS; je koopt dan een toegangsticket en treinkaart in een. 
 
Meer informatie button bg
 
 
 
 
Nieuw: Urban Terras
De beste vakantietip krijg je meestal van locals. Voor wie niemand kent in Boedapest, Barcelona of in Praag of Parijs presenteert de Vakantiebeurs dit jaar het Urban Terras waar Nederlandse locals tips geven over de stad waar ze wonen. Hoe leuk is dat?!
 
 
 
Cruisen vanuit Groningen: het kan!
Holland Cruise Center verzorgt jouw cruisereis met vertrek vanaf Groningen. Voor 2018 hebben zij 3 reizen waarbij je bijvoorbeeld per vliegtuig naar Kopenhagen vertrekt om vanuit daar een schitterende cruise te maken naar Tallinn, Helsinki en St. Petersburg.
 
Lees verder button bg
 
 
Lees verder button bg
 
 
 
De Vakantiebeurs-commercial al gezien?
 
Bekijk de video hier button bg
 
 
(advertorial)
 
 
Beleef Curaçao in hal 4 of theater
Op de Vakantiebeurs vind je de beste Curaçao deals. Ontdek nieuwe kanten van het eiland tijdens inspirerende presentaties, maak een vakantiekiekje bij het ‘Dushi’ bord of leer alvast enkele woordjes Papiamentu. Bovendien maak je kans op mooie prijzen! Er worden onder andere een reis en bijzondere dagtrips verloot om samen te beleven op Curaçao.
 
 
 
   
 
       
 
       
 
 
Volg ons en praat mee op social media
 
Facebook Vakantiebeurs   Twitter Vakantiebeurs   Pinterest Vakantiebeurs   Instagram Vakantiebeurs  
 
 
  footer top
Privacystatement   Disclaimer   Contact
© 2018 Jaarbeurs
Jaarbeurs
 
U ontvangt deze mailing op contact.email als relatie van
Wilt u een adreswijziging doorgeven? Klik dan hier.

Stelt u geen prijs op deze e-mailings?
Klik dan hier om af te melden.