Gratis fanfiction over... Shawn Mendes 😍

2 years ago


Text only:

Check Ariana's styletips * Waar lig jij aan het zwembad? * Justins toffe roadtrip-game * Win een ICE WATCH * De festivaltips van Bazart * Check de bikinifaves van Fifth Harmony * 16 serets van Jacob Whitesides
View this email in your browser


HITKRANT: THIS ISSUE
Weet jij wat het geheim is op de redactie om een zomers bruin tintje te krijgen? Pokémon Go! Zodra we pauze hebben, rennen we naar buiten om rond te dwalen in zonnetje en Pokémon te zoeken. En zo kwamen we op het idee om Ashley Benson op de cover te zetten. Deze girl moet toch wel een heleboel pretty little summersecrets hebben? Wij verklappen er alvast één: haar guilty summer pleasure is... IJS! Snappen wij. Vertel eens, girls: wat zijn jullie pretty little vakantiesecrets?

GOSSIP * Zijn Taylor Swift en Tom Hiddleston fake of real? * Louis Tomlinson is boos op Bri * Veroorzaakt Arzaylea een beef tussen Luke en de boys? * Ariana's new hairdo * De nieuwe liefde van Niall heet Céline * Lees het in de nieuwe Hitkrant!


Pfjioe! Krijg jij het ook zo warm van... uhm, mooie vakantieplaatjes?! (Oh, enneh, check de sixpacks van de stars op de posters, in case you missed it!)
GRATIS FAN FICTION OVER SHAWN MENDES!
Zwijmel weg bij de zomerse fanfics van onze Hitkrant-lezers: Luke, Katy en Harry komen voorbij in het fanfiction boekje! Haal 'm er uit en neem mee naar 't strand, in 't vliegtuig of als je ouders wéér oud gebouw willen bezoeken... En o ja, om in de stemming te komen klik je hier voor een gratis fanfiction over Shawn Mendes!
Wat zeggen de stars over jouw zomer? Check de XXL horoscoop & de lovematrix!
Facebook
Twitter
Hitkrant.nl
Email
Instagram
YouTube
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 

Hitkrant.nl

Categories: Magazine Media Music | Instruments
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018