Gratis foredrag og gode råd om konvertering af pension

3 years ago
  • Html
  • Text
Nyhedsbrev
1. september 2015

I vores seneste nyhedsbrev gav vi dig mulighed for at give din mening til kende i forhold til indhold og udsendelse af fremtidige nyhedsbreve. Det har rigtig mange gjort – tak for det!

Har du endnu ikke givet dine input kan du nå det i dette nyhedsbrev, hvor du også kan læse om vores kommende foredrag samt om muligheden for konvertering fra kapitalpension til alderspension

Sidste frist for at deltage

Det har den seneste uges tid været en sand fornøjelse at opleve så mange bidrag vi har modtaget i vores lille spørgeskemaundersøgelse. I dag, tirsdag d. 1. september, er det sidste frist for at deltage, og vi håber derfor du – hvis ikke allerede du har gjort det – vil bruge fem minutter på at styrke vores grundlag for et endnu bedre produkt til dig. Deltag i undersøgelsen her.

Husk at alle, som bidrager med sin besvarelse, også deltager i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- til en valgfri oplevelse hos Bellevue Box.

Gratis foredrag i efteråret 2015

Vi har tidligere afholdt foredrag om diverse aktuelle finansielle emner, og da vi har modtaget flere henvendelser med opfordring om at genoptage disse, har vi planlagt en række foredrag i efteråret 2015.

Vi er således aktuelle med tre foredrag, hvor temaerne vil være henholdsvis investering, bolig samt pension. Alle tre foredrag, som i øvrigt er gratis, afholdes i både Aalborg, Aarhus, Vejle og København. Der er et begrænset antal pladser til rådighed og der er tilmelding efter først til mølle princippet, så vi vil opfordre dig til at være hurtig med tilmeldingen, hvis et eller flere af disse foredrag er relevante for dig. Der er masser af brugbar viden at hente med hjem.

Du kan læse mere om indholdet af de tre foredrag samt foretage tilmelding her.

Overvejer du konvertering af kapitalpension til alderspension?

Emnet må siges at være højaktuelt lige nu. Fristen for konvertering nærmer sig nemlig meget hastigt og vi har i den forbindelse modtaget spørgsmål om det er en fordel at konvertere kapitalpension til alderspension og hvad er fristen for at gøre det. Det svarer vi på her.

Ønsker du at vide mere om konvertering af kapitalpension til alderspension i forhold til netop din situation er du meget velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Uvildige.dk

PS. Husk du kan følge os på både Facebook og LinkedIn – her får du løbende nyttigt nyt om stort og småt.

Dette nyhedsbrev må naturligvis gerne videresendes til andre, der kunne være interesseret i dette.

For afmelding af nyhedsbrevet http://www.uvildige.dk/nyhedsbrev.aspx

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019