De Dag van de ZZP'er
12 mei 2022

Beste ondernemer,

Heb je zin in een leuk en inspirerend netwerkevent? Op zaterdag 4 juni 2022 organiseert ZZP Nederland in Nijkerk de Dag van de ZZP'er. Een dag waarop we met elkaar het ondernemerschap vieren. Maar dat is niet alles. Hoe we dat doen en waarom het voor jou als zelfstandig ondernemer een dag is waar je bij moet zijn, lees je in deze nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief:

PS: onze hoofdpartners Movir, Hiscox en KPN stellen nog enkele gratis tickets beschikbaar, dus grijp je kans. Op = op.
Direct een ticket bestellen

Het programma

De Dag van de ZZP'er kent een mooi programma met voor ieder wat wils. Je kunt netwerken met andere zelfstandig ondernemers, kennis en inspiratie opdoen bij één van de vele keynotes en workshops, op het informatieplein in gesprek gaan met o.a. de Belastingdienst, ZZP Nederland en andere interessante partners. En dit alles onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Peter Heerschop, dus amusement is ook geregeld.

Naar het programma

Nieuwe hoofdsponsor: KPN

Naast onze hoofdsponsors Movir en Hiscox zijn wij trots te mogen mededelen dat KPN ook hoofdsponsor is van deze DvdZZP editie 2022. Dit is goed nieuws voor jou, want KPN stelt nog eens extra vrijkaarten beschikbaar zodat jij, als je er op tijd bij bent, gratis naar hét zzp-event van 2022 kan!

Haal hier je gratis ticket

De sprekers

Ook dit jaar is er een diversiteit aan sprekers aanwezig. Van oud-atleet Gregory Sedoc, die het zal hebben over focus en talentontwikkeling, tot Prof. dr. Josette Dijkhuizen die vertelt over sociaal ondernemerschap. Er is aandacht voor de ontwikkelingen in politiek Den Haag en de impact die dit heeft op zelfstandig ondernemerschap, je krijgt handvatten om zonder stress te ondernemen, leert hoe je het meeste uit je LinkedIn activiteiten kan halen en veel meer. Neem vooral een kijkje er zit zeker iets voor je bij!

Naar de sprekers

Partners op het informatieplein

Zonder partners geen Dag van de ZZP'er. We zijn dan ook blij met de verscheidenheid aan partners die aanwezig is. Tezamen bieden ze een scala aan diensten, die jij als zelfstandig ondernemer nodig hebt. Je kan met alle partners in gesprek gaan op het informatieplein. Stel je vraag aan de Belastingdienst of laat je over AOV voorlichten door hoofdpartner Movir. Hoofdpartner Hiscox kan je alles vertellen over cyber en aansprakelijkheidsrisico’s. Kersverse hoofdsponsor KPN kan je alles vertellen over snel en veilig internet en mobiele telefonie. We hebben in totaal 15 stands!

Partners

Live radio over DvdZZP

Door onze mediapartner De Ondernemer wordt de hele dag live radioverslag gedaan op New Business Radio. En dat gebeurt vanuit een studio op het informatieplein. Wie weet kom jij ook even in de uitzending

Meer over de uitzending

Ook leuk...

Op het informatieplein zal een barista aanwezig zijn voor hoge kwaliteit kopjes koffie, met dank aan KPN. Daarnaast is er een photobooth, beschikbaar gesteld door ZP-desk, waar je mooie profielfoto's voor social media kunt laten maken. Ook kan je je eigen smoothie bij elkaar fietsen bij de stand van a.s.r. Vitality

Locatie

De Dag van de ZZP’er vindt plaats in Hart Van Holland (Nijkerk). Mooi centraal gelegen in het land met voldoende gratis  parkeergelegenheid. 

Adres:
Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

Direct een ticket bestellen
Hoofdpartners
Mediapartner
Mede mogelijk gemaakt door
Georganiseerd door

Wat vind je van deze e-mail?
ZZP Nederland ZZP Nederland
@stichtingzzpnederland @stichtingzzpnederland
@zzpnederland @zzpnederland
Copyright © 2022 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je producten of diensten hebt afgenomen van ZZP Nederland of omdat je bij ZZP Nederland bent aangesloten.

Ons adres is
ZZP Nederland
Rozenburglaan 3
Groningen, 9727 DL
Netherlands

Add us to your address book


E-mail instellingen wijzigen | Uitschrijven