Gratis koncert - og eksklusive koncertbilletter på højkant!


Glæd dig til gratis koncert i Skanseparken på lørdag, når vi sammen med Den Jyske Opera spiller sommeren i gang med Opera i Parken!


Samtidig får du i denne uge mulighed for både at vinde eksklusive billetter til Hadelich i Aarhus-koncerten 3. september samt en række supergavekort, som kan bruges landet over.


Læs mere om begge undersøgelser nedenfor.

Gratis sommerkoncert

Opera i Parken


Traditionen tro inviterer Den Jyske Opera og Aarhus Symfoniorkester til årets største klassiske koncert i hjertet af Aarhus. Giv ørene luft med kendt og elsket musik – helt gratis!


Dirigent

Christopher Lichtenstein


Solister

Anders Kampmann, tenor

Signe Sneh Durholm, sopran

Giorgi Mtchedlishvili, basbaryton


Kor

Den Jyske Operas Kor


Værker

Kendte opera- og musicalklassikere samt smagsprøver fra Den Jyske Operas kommende sæson og Aarhus Symfoniorkesters klassiske bagkatalog.


8. juni kl. 15.00

Skanseparken, 8000 Aarhus C

Gratis adgang

FORTÆL OS DIN MENING

Orkestrene i Danmark

Publikumsundersøgelse


Alle orkestrene i Danmark har brug for mere viden om DIG - og om andre koncertgængere! Derfor gennemfører vi hver især en række tests af vores hjemmesider og billedmateriale, og vi håber at du vil tage dig 10 minutter til at svare på en billedorienteret brugerundersøgelse. Du må også meget gerne dele den med andre, der ikke går til klassisk koncert (eller gør det sjældent).


Vi kvitterer med endnu en gang at udlove 10 x 2 billetter til Hadelich i Aarhus, hvor det ellers er ved at knibe med pladsen. Klik på linket og tag testen inden 14/6 kl. 12.


Vinderne får direkte besked på mail senest 1/7. Du skal bare huske at indtaste din emailadresse til sidst i spørgeskemaet.

~10 minutter | Deadline: 14/6 kl. 12 | Lodtrækning om 10 x 2 billetter til Augustin Hadelich

Aarhus Universitet

Bifaldskultur


Men det stopper ikke her! Fordi du kan faktisk OGSÅ vinde 3 x supergavekort på 750 kr., hvis du hjælper vores samarbejdspartnere på Interacting Minds Centre, Aarhus Universitet, med at svare på nogle spørgsmål om "bifaldskultur" - altså hvordan og hvornår, du klapper, når du går til koncert. Det er en et led i en større europæisk undersøgelse, hvor kulturen i forskellige lande sammenlignes


Klik blot linket nedenfor. Deadline er her 1/7 og hvis du vinder et af de tre gavekort, vil du få direkte besked fra forskerne senest 1/8.

~10 minutter | Deadline: 1/7 kl. 12 | Lodtrækning om 3 x supergavekort på 750 kr.