25 september 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Grand Prix Content Marketing
image
Oma's Soep en restaurants trakteren ouderen op gratis maaltijd
In de Week tegen Eenzaamheid, die 26 september van start gaat, nodigen Oma’s Soep en restaurants alle ouderen uit om op dinsdag 1 oktober gratis te komen eten. Wie die dag zijn oma of opa mee uit eten neemt, betaalt maar voor één.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Campagne “Doe jij wel iets wat ertoe doet?“ wil leraren werven
In het Nederlandse onderwijs is plaats voor 13.500 leraren, waaronder universitair opgeleide leraren. De Universiteiten van Nederland voeren gezamenlijk campagne om de bekendheid en het imago van de Universitaire Lerarenopleiding te vergroten met als motto “Doe iets wat er toe doet”.
lees verder
twitter facebook linkedin
Laatste kans op deelname GPCM
[advertorial] De sluitingsdatum van de Grand Prix Content Marketing is vandaag, 25 september. Schrijf jouw contentcase nu in en wie weet krijg jij erkenning voor je werk. Bij deelname krijg je waardevolle feedback van de jury en je maakt kans om uitgeroepen te worden tot Bureau van het Jaar of Merk van het Jaar én op het winnen van de originaliteitsprijs. Waar wacht je nog op?! Schrijf je nu in!
image
Iconische gebouwen kleuren rood voor Dress Red Day
Op 29 september 2024 kleuren bijna zestig gebouwen en locaties in heel Nederland rood voor Dress Red Day. Op deze dag, ook Wereldhartdag, vraagt de Hartstichting aandacht voor hart- en vaatziekten bij vrouwen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Campagne moet geneesmiddelenonderzoek stimuleren
Het Centre for Human Drug Research start een campagne die de bekendheid van en interesse in geneesmiddelenonderzoek moet vergroten. De insteek is dat je met dagelijkse handelingen een grote impact kunt maken door deel te nemen aan geneesmiddelenonderzoek.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom met je team naar de WOW Conference en profiteer van de groepsdeal
[advertorial] Healthy hands make wealthy brands. Wil jij ook de prestaties van je medewerkers verhogen en je employer branding strategie een boost geven? Kom dan op 11 oktober samen met je team naar Theater Amsterdam voor de WOW Conference, een nieuw event over welzijn en werk. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe gezonde en gelukkige medewerkers de sleutel zijn tot het succes van je bedrijf.
image
Mens centraal op 12e Congres Contentmarketing & Webredactie
Het Congres Contentmarketing & Webredactie, georganiseerd door blended agency iO, speelt in op een meer dan relevante vraag: 'Hoe raken we elkaar nog in het hart als alles door AI wordt gedaan?'
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Inzenden Grand Prix Content Marketing Awards editie 2024 kan nog
Deze week kun je je mooiste, beste of meest inhoudsvolle case nog inzenden voor de Grand Prix Content Marketing Awards! Zoek je nu nog een reden om mee te doen? Wat denk je van erkenning, feedback van de zeer deskundige jury en de kans om uitgeroepen te worden tot Bureau van het Jaar of Merk van het Jaar en op het winnen van de originaliteitsprijs. Bovendien wordt de uitreiking geen stijf of suf diner, maar een levendig festival met dito sfeer, streetfood en muziek!
lees verder
twitter facebook linkedin
Deze bedrijven spreken op Shopping Today
[advertorial] We kunnen weer nieuwe bedrijven aankondigen die op donderdag 10 oktober een kennissessie verzorgen tijdens Shopping Today. Zo komen: Sia Partners, Pay, Pure Energie, Mvh Media, Hanos, Billy Grace en Copernica spreken. Zij praten je bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen in het e-commercelandschap en ze delen kennis en ervaringen met je.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.