Beste lezer,

Accountancy Vanmorgen stak ook dit jaar de peilstok in de accountancy. De resultaten? Die zijn te vinden in het gratis digitale magazine “de AV-Peilstok”. 

Uit de AV-peilstok blijkt dat accountants optimistisch zijn over hun beroep en marktpositie. De nasleep van de coronacrisis mag de economie dan in zwaar weer brengen, over de eigen groeikansen zijn accountants en administrateurs positief. Deze en meer trends zijn na te lezen in het nieuwste digitale magazine van Accountancy Vanmorgen.


Klik hierom het magazine te openen.

In dit magazine ook een interview met Sandra Schreuder, voorzitter van de Accountantskamer. Zij rekent dit jaar op een ‘golf aan tuchtzaken’. Ook Kwartiermakers Marlies de Vries en Chris Fonteijn komen aan het woord. Zij hebben onlangs hun eerste voortgangsrapportage uitgebracht en vertellen in het magazine over hun eerste observaties en hun eerste concrete stappen.

Met de Peilstok van dit jaar wil de redactie van Accountancy Vanmorgen de markt presenteren zoals die wordt ervaren en tegelijk de vakdeskundigen een spiegel voorhouden. We hopen dat we hier in zijn geslaagd. 

Veel leesplezier!

Hartelijke groet namens de AV redactie, 

Wilbert Geijtenbeek
Hoofdredacteur Accountancy Vanmorgen

Postadres:                   Bezoekadres:
Parallelweg 25            Keulenstraat 16
7213 VT Gorssel         Deventer

E
 
redactie@uitgeversvanmorgen.nl
I  www.accountancyvanmorgen.nl

Klik hier om je voorkeuren aan te passen voor de nieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen.