Stuur deze e-mail door Stuur deze e-mail door
Share Share
Tweet Tweet

Beste kunstliefhebber,


We hebben weer een nieuwsbrief vol kunstnieuws en inspiratie voor je. 

Gratis naar de EuropArtFair? Lees dan snel onze expositietips en bestel je gratis kaarten. 

Alleen deze week geldt nog de 5% jubileumkorting. Laat je inspireren door onze tips in de nieuwsbrief en bestel voordelig jouw nieuwe kunstwerk of kunstcadeau's. 

Op zaterdagmiddag 5 november vindt een inspirerende middag plaats in het Amsterdam Art Center, in eerste instantie voor extokunstenaars en leden van de NABK, maar ook andere kunstenaars zijn van harte welkom! Verderop in deze nieuwsbrief vind je meer informatie hierover.

Veel lees- en kijkplezier!

Mirjam Hijmans
exto.nl

Laatste week: 5% jubileumkorting


Dit jaar bestaat exto 22 jaar; 22 jaar waarin we zijn uitgegroeid naar één van de grootste kunstsites van Nederland, waar kunstliefhebbers en kunstenaars elkaar, kunst, exposities en kunstnieuws vinden. 

De jubileumkorting is verlengd tot en met 2 oktober. Kies dus deze week jouw nieuwe kunstwerk of kunstcadeau in onze online winkel met kortingscode EXTO22.

Expositietips


Hieronder vind je een selectie van exposities van extokunstenaars, voor een volledig overzicht kijk je op onze expositiepagina.

Van 21 tot en met 30 oktober vindt in Bergen de jaarlijkse Kunst10Daagse plaats. Tijdens deze dagen exposeren ook meerdere extokunstenaars hun werk, zoals Arjon Hollanders, Marian Kastelein, Judy Bakker, Annemarie Kuster, RIANN, Hans van Marwijk, Aukje Greydamus en Ala Khonikava.
 
         


Bezoek gratis de EuropArtFair 2022


Van 30 september t/m 2 oktober vindt de EuropArtFair plaats in de prachtige Gashouder, Westergas in Amsterdam. De Gashouder is dan goedgevuld met kunst van zo’n honderd kunstenaars vanuit meer dan twintig Europese landen (en zelfs een paar van daarbuiten). Je kunt er uren struinen en gesprekken aanknopen met de makers en dat onder het genot van een hapje en drankje. Het kunstaanbod is divers: je vindt er schilderijen en beeldhouwwerken, maar ook fotografie, glaskunst, textiel en keramiek. Genoeg te ontdekken!
 
Als nieuwsbrief-abonnee van exto krijg je tijdens het beursweekend (1 en 2 oktober) gratis toegang en 50% korting op toegang tot de VIP-preview vrijdagavond (30 september, 17-21 uur). Boek eenvoudig jouw ticket(s) via deze link.
 

Kunstnieuws


In onze nieuwsrubriek vind je kunstnieuws, columns en interviews met extokunstenaars. Ontdek meer over het werk van Joke Properen Berniepaintings
  

     

Inspiratiemiddag 5 november

Op zaterdagmiddag 5 november vindt een inspirerende middag plaats in het Amsterdam Art Center, in eerste instantie voor extokunstenaars en leden van de NABK, maar ook andere kunstenaars zijn van harte welkom!

Heb je interesse in informatie over auteursrecht en copyright? Wil je weten wat je kunt doen om jouw deelname aan een kunstbeurs of -markt succesvol(ler) te maken? Of misschien wil je graag tips en trucs over het gebruiken van een extosite en/of sociale media?

Interesse? Lees dan hier verder voor meer informatie.

Kunst om cadeau te geven

2019008
Karin Snijders
€ 125,-
Licht en schaduw
Yolanthe Zwaak
€ 45,-
Stilleven nr.21
Nell van Groningen
€ 150,-
Koolmeesjes
Ineke Zeeuw
€ 100,-
Amsterdamse grachtenhuizen
Ans Duin
€ 195,-
 
Nu 5% korting met code EXTO22
Groen/wit
Erica van der Miessen
€ 145,-
Een gokje?
Hetty Verweij
€ 145,-
Glassieraad in rood en zwart
Mirjam van der Hoorn
€ 30,-
Folded II
Jessy Kok
€ 45,-
 
Bollen Mercury
Marianne Brons-Winter
€ 30,-
Nu 5% korting met code EXTO22
Verlengd t/m 2 oktober!
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Email
View this email in your browser
Copyright © 2022 exto, All rights reserved.
exto nieuwsbrief

Wil je je voorkeuren voor onze nieuwsbrief wijzigen?
Je kunt je voorkeuren veranderen of je uitschrijven.

Ons adres is:
exto
Fruithoeve 9
Arnhem, Gelderland 6846JG
Netherlands

Add us to your address book