Gratis of met korting naar DE winterfairs? 

1 year ago


Text only:

ClassyLife nieuwsbrief 11 - Oktober-November 2017
View this email in your browser


Met Classylife gratis toegang tot DE buitenbeurzen


Trouwe lezers en volgers van ClassyLife hebben ongetwijfeld op www.classylife.nl en op www.facebook.com/classylifemagazine al gelezen dat wij weer een mooie samenwerking hebben met Estate Events. Dit is het bureau dat in november de Spirit of Winter Fair op Paleis Het Loo organiseert, en in december de Kerstfair op Museum Paleis Doorn. Twee niet-te-missen evenementen waarvoor wij een aantal gratis kaarten hebben en waar u als ClassyLife-lezer -als de gratis kaarten op zijn- extra korting op de toegangsprijs krijgt. Grote kans dat u erheen wilt. Dus lees snel door!
De Spirit of Winter Buitenfair op Paleis Het Loo in Apeldoorn vindt zoals u ziet plaats van 15 t/m 19 november. De kleinere maar eveneens zeer charmante Kerstfair op Museum Huis Doorn wordt georganiseerd van 15 t/m 17 december. Beide evenementen behoren onbetwist tot de mooiste najaars/winter-evenementen van ons land. Ze staan voor alles op het gebied van stijl, kwaliteit en duurzaamheid waar wij óók voor staan. En de samenwerking maakt het mogelijk om u als lezer/volger van ClassyLife van voordeel te laten profiteren. Voordeel in de vorm van een aantal gratis toegangskaarten en extra voordeel bij het tijdig kopen van kaartjes. Op de Kerstfair komen wij later op de website nog uitgebreider terug, maar u kunt wel alvast kaarten aanvragen. 
Deze tiende editie van Spirit of Winter (www.spiritofwinter.nl)  namelijk, de grootste en meest sfeervolle buitenbeurs van dit najaar in de tuinen van paleis Het Loo in Apeldoorn, presenteert in de met duizenden lichtjes verlichte lanen ruim 150 specialisten die het beste tonen van wat ze in huis hebben. Smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters met ‘fashion musthaves’ van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en nog veel meer… En mannen, dit is zeker niet alleen een buitenbeurs vol kwebbelende, slenterende vrouwen van alle leeftijden! Er is mannenmode, Van Mossel Jaguar & Land Rover toont de mooiste nieuwe modellen en er is van alles voor een stoer buitenleven. Schuif aan bij een kooksessie van de chefkok in de Hofkeuken of luister naar het verhaal van de vakman en zijn passie. Geniet op het verwarmde buitenterras van het Hofcafé van een heerlijk warm drankje terwijl je naar live muziek luistert of ga lekker lunchen met 100% home made heerlijkheden op het vernieuwde ‘Foodcourt’.
Ook twee avonden geopend!
Spirit of Winter is toegankelijk van woensdag 15 t/m zondag 19 november van 10.00 tot 17.00 uur. En op vrijdag 17 en zaterdag 18 november bent u er zelfs tot 21.00 uur welkom. Dan is alles verlicht, (het hele paleis zelfs paars!) er branden overal houtvuren en het is er extra gezellig. Met een toegangskaartje voor de Buitenfair heeft u ook toegang tot het paleis, dat begin januari gesloten wordt voor een 3 jaar durende renovatie. Dit is dus voorlopig uw laatste kans om Paleis Het Loo van binnen te zien! 
De toegang tot Spirit Winter kost aan de kassa € 17,50 of alleen voor een van beide avonden € 12.50. Bestelt u tevoren een kaartje, dan bent u € 2,50 minder kwijt; bestelt u digitaal een kaartje als lezer van ClassyLife, gaat u dan naar http://www.spiritofwinter.nl/actie en vermeld ‘classylife’ erbij. Dan krijgt u een euro extra early bird korting, dus € 3,50.
Maar... als gememoreerd hebben wij voor beide evenementen speciaal voor u tien gratis toegangskaarten weten te bemachtigen. Dat gaat onder het motto 'wie het eerst komt...'.
Heeft u in het verleden al eerder gratis kaarten van ons gehad, dan kunt u gewoon weer meedoen, hoor.
Stuur een mail naar info@classylife.nl en vraag 1 of 2 kaarten aan. Als wij de aanvraag kunnen honoreren ontvangt u van ons de kaarten. Zijn ze helaas al op, dan krijgt u een mailtje en kunt u van de extra korting gebruik maken.
Omdat wij iedereen gelijke kansen willen geven, is het in principe niet mogelijk om vanaf één adres voor beide evenementen gratis kaarten aan te vragen. Dus omcirkel de data met rood in uw agenda en kom!
 
 

 


Facebook
Twitter
Website
Copyright ©2017, ClassyLife Media bv., Muntplein 57, 3841 EE Harderwijk. All rights reserved.
Ons mailadres: info@classylife.nl
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ClassyLife · Zuidergracht 13 · Soest, Utrecht 3763 LS · Netherlands

classylife.nl

Categories: New newsletter subcribe
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019