Kan je deze nieuwsbrief vanwege je e-mailinstellingen niet goed bekijken? Klik hier!
 
Omdenken
 
Gratis Omdenkshow? Doe mee!

Regelmatig worden we bij Omdenken gevraagd of we voor een goed doel of eenorganisatie met een beperkt budget korting kunnen geven. Korting geloven we echter niet in. Een prijs is er niet voor niets. Waarom zou je de één korting geven en de ander niet? Een goed doel geloven we echter wél in. We geloven in mensen en organisaties die de wereld iets mooier, beter en fijner willen maken. Daarom willen we ter ere van ons tienjarig bestaan een gratis Omdenkprogramma verzorgen voor een organisatie die wij een warm hart toedragen, en die niet de financiële middelen heeft om een programma bij ons te boeken.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor zo’n gratis Omdenkprogramma?

Als je denkt dat jouw organisatie (vereniging, initiatief) valt in de categorie ‘goed doel’ en een beperkt budget heeft, laat het ons dan weten. Uiteraard onderbouwd en gemotiveerd. Wat is jullie doel? Waarom verdient jullie organisatie een Omdenkprogramma? Wie zijn er aanwezig? Waarom denk je dat wij voor jullie van toegevoegde waarde kunnen zijn? Mail deze motivatie naar info@omdenken.nl.

Tot 1 mei van dit jaar kunnen organisaties hun voorstellen bij ons indienen, daarna zullen we een keus maken. We zullen elke aanvraag serieus behandelen en wie weet kom jij dan in aanmerking voor een gratis sessie van Omdenken.

Voorwaarden

Voor de duidelijkheid: wij verzorgen de inhoud van het programma, verzorgen een spreker en/of acteur, hebben techniek, decor en (indien nodig) een podium bij ons, de organisatie zorgt zelf voor een ruimte, eventuele catering en uiteraard publiek. Het programma staat op zichzelf en is geen onderdeel van een groter geheel zoals een congres, festival of conferentie.

Spread the news.

Namens Omdenken,
Berthold Gunster
 

Gratis Omdenkshow?

 
omdenken Omdenken.nl | Contact nieuwsbrief Afmelden nieuwsbrief twitter Volg ons op twitter
Ja-maar®
Ja-maar website | alle omdenkers | webshop
Copyright 2015 Ja-maar | Site by Zaphyrion.nl | Design by Droomlab.nl