Beste abonnee van Accountancy Vanmorgen, 

Er is weer een nieuw online magazine van Accountancy Vanmorgen verschenen met als thema opleidingen.

Accountants zijn echte vakkenners. Ook na een stevige opleiding moeten accountants voortdurend bijblijven. In dit magazine staan we stil bij de laatste ontwikkelingen in educatie. Zoals bij het verplichte PE-onderwerp ‘continuïteit’. Wat betekent deze verplichting voor accountants in de mkb-praktijk? En hoe komt de keuze voor een verplicht onderwerp tot stand? Sandra Kroon, manager Lerend Beroep bij de NBA, vertelt erover.
 
Veel accountants maken zichzelf ook aanpalende expertises eigen. Zo zijn er RA's die ook RC, RB, RV of RE zijn. Daarom interviewden wij Therèse van 't Westenend, die de voorzitter is van Register Belastingadviseurs, waar menig accountant zich laat bijscholen in fiscaliteit.
 
Ook lees je hoe je je als accountantskantoor kunt onderscheiden met een aantrekkelijk opleidingsaanbod en geven kenners je praktische tips voor een Persoonlijk Ontwikkelplann (POP).
 
Dit en nog veel meer lees je in de gratis Opleidingsspecial. Een gratis online magazine met ervaringsverhalen, trends en praktische tips.

Klik op de cover om het magazine te openen. Veel leer- en leesplezier!

Met vriendelijke groet namens de AV redactie, 

Wilbert Geijtenbeek
Hoofdredacteur Accountancy Vanmorgen

Postadres:                   Bezoekadres:
Parallelweg 25            Keulenstraat 16
7213 VT Gorssel         Deventer

E
 
redactie@uitgeversvanmorgen.nl
I  www.accountancyvanmorgen.nl

Klik hier om je voorkeuren aan te passen voor de nieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen.