Beste CIP-lezer,

Wil je graag bijbelteksten leren?
Weet je niet waar en hoe te beginnen?

Ik weet hoe dat is. Afgelopen jaren ben ik een paar keer begonnen en even vaak weer gestrand. Ik begon enthousiast met een mooie tekst. Een tweede lukte dan ook nog wel. Maar, dan liep ik vast. Welke tekst kies ik als volgende? En hoe houd ik het overzicht?

Juist daarom vind ik het heel gaaf dat we bij SDOK iets nieuws hebben ontwikkeld. Iets dat mij en jou bij deze uitdagingen helpt. Ik bied je graag gratis het spel Bible Mind aan. Een spel dat je helpt met het leren van bijbelteksten, alleen of met anderen.

Vervolgde christenen in Iran vormden de inspiratie voor dit spel. Omdat ze hun Bijbel zomaar kunnen verliezen, leren ze 125 bijbelteksten uit hun hoofd. Bible Mind helpt je om 49 van deze verzen te leren.

We bieden je als volger van CIP het spel Bible Mind gratis aan. Reserveer hier jouw exemplaar. Let op, de voorraad voor deze actie is beperkt.

Het spel Bible Mind kun je op verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld.

  • Alleen. Je kunt de kaartjes gebruiken om individueel teksten te leren.
  • Met je gezin. Je kunt samen teksten leren door het spel te spelen (ook geschikt voor kinderen).
  • Met een groepje vrienden, familieleden of zelfs collega's.


Gebruikers scoren Bible Mind met 4,3 van 5 sterren

Wil je meer weten? Lees meer over Bible Mind op onze website. Heb je vragen? Laat het mij weten, ik help je graag verder!

Hartelijke groet,

Arco | medewerker SDOK
a.vandoleweerd@sdok.nl

P.S. We zijn als SDOK al meer dan 55 jaar betrokken bij vervolgde christenen. In die tijd hebben we zóveel lessen geleerd! Eén van die lessen is hoe waardevol de Bijbel is voor vervolgde christenen. Deze les willen we doorgeven door het spel gratis aan te bieden. Zo hopen we iets van onze ontdekking met jou te delen. Bestel Bible Mind hier.











Deze commerciële mailing is verstuurd door CIP.nl, omdat je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief.

Geen commerciële mailings meer ontvangen? Je kunt je hier afmelden.