GRATIS proefparkeren in garage Boulevard-Zeezijde.

4 years ago


Text only:


GRATIS proefparkeren in garage Boulevard-Zeezijde.


De afgelopen weken is hard gewerkt aan de afronding van de ondergrondse parkeergarage Boulevard-Zeezijde. Voordat de garage klaar is voor opening, kunt u testen of alles goed werkt. Vanaf woensdag 4 februari tot en met zondag 15 februari bent u welkom om gratis te komen proefparkeren.


Tijdens de testperiode worden er nog kleine werkzaamheden aan de parkeergarage uitgevoerd. We vragen hiervoor uw begrip. Na de testperiode sluit de parkeergarage weer tot deze helemaal klaar is voor de ingebruikname.

Hoe werkt het proefparkeren?


U kunt van woensdag 4 februari 9 uur tot en met zondag 15 februari 24.00 uur 24 uur per dag proefparkeren in de ondergrondse parkeergarage. U bereikt de parkeergarage via de in- en uitrit aan de noord- of zuidzijde. Tijdens de testperiode is het parkeren gratis. Om de kaart- en betaalautomaten toch te testen, moet u wel een kaartje pakken bij het inrijden van de parkeergarage. Dit kaartje moet u voor het uitrijden invoeren bij de betaalautomaat. Deze geeft dan het bedrag van € 0 aan.

Deel uw parkeerervaring


Deel uw parkeerervaring door het invullen van een korte vragenlijst op:
·         Kustwerk Katwijk, proefparkeren
Dit kan tot en met woensdag 18 februari. Onder de inzenders worden 10 exemplaren van het herinneringsboek Kustwerk Katwijk verloot.

FIRST//MAN Katwijk // Afmelden voor de nieuwsbrief


Firstmankatwijk.nl

Categories: Others | Miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019