Vroegboekvoordeel Amerika | Webversie

Brochure aanvragen | Contact

Waarom nu uw rondreis West-Amerika boeken?

Profiteer van aantrekkelijke vroegboekkortingen en nog een leuke aanbieding. Als u een complete rondreis naar West-Amerika boekt, krijgt u van ons de Nationale Parken toegangspas gratis! Bovendien heeft u nu nog volop keuze uit hotels, campers en huurauto's.

Campers Amerika

Met gratis toegang tot Nationale Parken, scherpe vroegboekkortingen tot wel 15% én de laagste prijsgarantie is nu het moment om uw camper naar West-Amerika te boeken. Nog niet zeker van uw route of type camper? Wij adviseren u graag!

Campers Amerika >

Eclips in Amerika

In de zomer van 2017 gaat een bijzonder fenomeen plaatsvinden in Amerika: totale zonsverduistering over 14 staten. Wanneer gaat dit plaatsvinden en waar? Dat leest u in de blog van reisspecialist Melanie Modder.

Lees verder >

Perfect Match New York & Florida

Een perfect match! U bezoekt de bruisende stad New York en daarna vliegt u door naar Orlando. Houdt u van pretparken, dan zit u hier goed. Voor zon, zee en strand is Fort Myers Beach de ideale strandbestemming. Sluit feestelijk af in Miami!

Bekijk deze perfect match >

Top 5 West-Amerika Rondreizen

Om het overzichtelijk te maken hebben wij een Top 5 samengesteld van auto- en camperreizen door West-Amerika. Boek nu uw rondreis voor de zomer en u ontvangt als klant van Tenzing Travel een gratis Nationale Parken toegangspas.

Bekijk de top 5 >

Contact | Privacy | Afmelden | of reply 'afmelden'

© 2016 Tenzing Travel