Nu in de winkel

Het extra dikke zomernummer van Italië Magazine is nu overal verkrijgbaar. In dit nummer onder andere:

  • Met de trein van Milaan naar Palermo (via de laatste spoorpont)
  • Autoroute van Genua via Parma en Reggio Emilia naar Portovenere
  • Culinaire tips van Susan van Deth voor koffiestad Trieste
  • Italiaans geluk: een Nederlands gezin runt een hotel in Trentino
  • De prachtige tuin van Villa Bardini biedt een weergaloos uitzicht op Florence
  • Klassieke recepten uit de Romeinse keuken
  • Op Elba waarnaartoe Napoleon werd verbannen, smaakt de zilte wijn zoet.

Lees gratis Italië Magazine!

Ben je momenteel je vakantie naar Italië aan het plannen? Log dan nu gratis in op de mobile app van Italië Magazine en gebruik het loepje om direct de beste tips en adressen te vinden die de afgelopen drie jaar in het tijdschrift hebben gestaan! 

Scan de QR-code hiernaast, vul je e-mailadres en naam in en krijg 24 uur lang gratis toegang tot de digitale bibliotheek. Abonnees met een papieren abonnement, hebben automatisch toegang tot de digitale versie.

Italië Magazine kun je vanaf nu ook digitaal abonneren voor maar € 27,50 per jaar!

• Het is goedkoper dan een papieren abonnement
• Je leest het tijdschrift nog vóórdat het gedrukt is
• Je hebt direct toegang tot alle edities van de afgelopen 3 jaar
• Je kunt zoeken op trefwoord en krijgt dan alle relevante artikelen
• Je hoeft géén app te downloaden, je logt gewoon in op de website. Dus overal en altijd toegang tot onze tips en adressen!
• Op je smartphone kun je de artikelen ook beluisteren

Advertentie

Win exclusieve Amaro del Capo-set

Ontdek de verfrissende wereld van Amaro del Capo, dé smaakmaker van jouw avond. Met zijn unieke mix van 29 verse ingrediënten biedt deze kruidenlikeur een heerlijke combinatie van frisse, fruitige en bitterzoete smaken. Perfect als digestivo of verfrissend aperitief. Probeer het puur ijskoud, in een Capo Affogato of mix een Capo Tonic.

Wij verloten 5 luxe Amaro del Capo-sets met daarin:

  • 6 Amaro del Capo-vriesglazen
  • 6 Amaro del Capo-tonicglazen
  • 6 flesjes Bisleri Tonic om een Capo Tonic te mixen

Wil je kans maken, vul dan hier je gegevens in en volg ons op Instagram of Facebook (vecchioamarodelcaponl). 

Win kaarten voor Nata Per Te

Nata Per Te is het waargebeurde en ontroerende verhaal van Luca en Alba: een man en een klein meisje die elkaar hard nodig hebben, ook al lijkt de wereld om hen heen daar niet klaar voor te zijn. Het is 2017 en de rechtbank in Napels is op zoek naar een gezin voor het babymeisje Alba, die het syndroom van Down heeft en vanaf haar geboorte in het ziekenhuis werd achtergelaten. Luca, alleenstaand en homoseksueel met een sterk verlangen naar vaderschap, vecht om de voogdij over Alba te verkrijgen. Hoeveel ‘traditionele’ gezinnen moeten nee zeggen voordat Luca in aanmerking kan komen?
Nata per te draait vanaf 20 juni in de bioscoop. Bekijk hier de trailer

Wij mogen 2 x 2 vrijkaarten weggeven. Wil je kans maken, vul dan hier je gegevens in.


Advertentie

Geniet van het spektakel 

Beleef emoties op grote hoogte

Dompel jezelf onder in de emoties van de natuur in het betoverende Outdoor Area Campiglio Dolomiti di Brenta.
De bergen vormen het decor voor onvergetelijke avonturen: wandelingen op grote hoogte door adembenemende landschappen, mountainbiketochten en ontspannen in berghutten waar je geniet van de authentieke lokale smaken.

Beleef unieke momenten in de Dolomieten, waar op elke hoek een nieuwe emotie op je wacht. Geniet van een actieve vakantie en boek een exclusief verblijf in Val di Sole en Val Rendena.
Kijk voor meer informatie op ski.it

Tijdreis: 7 eeuwen Italiaanse kunst

In de regio Puglia staat het getal zeven in juni centraal. Op 13 juni checkten de leden van de G7 in bij een hotel in Fasano en diezelfde dag werd de tentoonstelling G7: Sette secoli di arte italiana in het kasteel van Mesagne geopend: een verzameling van 49 kunstwerken die de bezoeker meeneemt op een tijdreis van de 14de tot en met de 20ste eeuw. Zeven eeuwen Italiaanse kunst onderverdeeld in zeven secties, van de vroege renaissance tot het futurisme. Naast werken van Rafaël, Leonardo en Luca Signorelli is er speciale aandacht voor kunstenaars die in Zuid-Italië geboren zijn, onder wie de beeldhouwer Nicola ­Pisano en de schilder Francesco Fracanzano.
G7: Sette secoli di arte italiana, 13 juni t/m 30 november 2024, ­Castello Normanno Svevo, Mesagne. Tickets via vivaticket.com.


Advertentie

Een fantastische wereld die echt bestaat!

In het hart van een uitgestrekt groen gebied, op een uur afstand van het Gardameer, biedt Leolandia meer dan 50 attracties, entertainment, waterspelen en familievriendelijke diensten. Er zijn veel mogelijkheden voor plezier: van ontmoetingen met geliefde tekenfilmfiguren voor kinderen tot draaimolens, van een ontspannende wandeling door Minitalia om miniaturen van iconische monumenten van het prachtige land te zien tot spannende shows! 
Leolandia - Autosnelweg A4 (MI-VE), afrit Capriate.

Koop je tickets op leolandia.it en gebruik de code ITALIE24 om direct €2 korting te krijgen op tickets voor een specifieke datum of €5 korting op flexibele tickets! Deze actie is geldig tot 30/09/2024 en alleen voor kaarten die via de bovenstaande website worden gekocht.

Mail & win: Tijdloze bergen

Het eiland van de zielen (L’isola delle anime) is een spannende thriller met een geheimzinnig Sardinië als decor. Twee jonge, ambitieuze rechercheurs, Mara Rais en Eva Croce, worden tegen hun zin overgeplaatst naar het stoffige politiebureau van Cagliari. Daar krijgen ze gezelschap van de terminaal zieke inspecteur Moreno Barrali, die voor zijn dood nog een oude zaak van twee rituele moorden wil oplossen. Deze cold case wordt weer actueel als er opnieuw een vrouw op dezelfde manier wordt vermoord. Deze pageturner van Piergiorgio Pulixi won al de belangrijkste thrillerprijs van Italië en doet denken aan de Amerikaanse televisieserie True Detective.
Piergiorgio Pulixi, Het eiland van de zielen, A.W. Bruna Uitgevers, € 17,50
 
Wij mogen drie ­exemplaren weggeven. Wil je kans maken, vul dan hier je gegevens in. 

Facebook
Instagram
Website

U ontvangt deze e-mail omdat u heeft aangegeven (commerciële) e-mails van de diensten en producten van
Credits Media te willen ontvangen of een abonnement heeft op een van onze tijdschriften.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp