Nog geen PayPal-rekening? Open er dan nu een!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
| webversie
iBOOD.com
Gratis verzending met PayPal!
Hoi!
PayPal heeft alvast een Sinterklaas cadeautje voor je; namelijk gratis verzending voor al je iBOOD-deals vanaf €20,-, alleen als je met PayPal betaalt! Bovendien biedt PayPal vergoeding van je retourkosten als je toch niet helemaal tevreden bent met je aankoop.* Leuk toch?

De korting wordt direct verrekend zodra je voor PayPal kiest. Heb je nog geen PayPal-rekening? Open er dan nu een, het is in een paar minuten geregeld!
Open een PayPal-rekening
Activeer PayPal Retourkosten Vergoeding
De voordelen van PayPal
Check de deals van vandaag
Wacht niet te lang, want deze actie is beperkt beschikbaar!

Groeten,
Team iBOOD.
Kijk hier voor de voorwaarden van PayPal Retourkosten Vergoeding. Kijk hier voor de voorwaarden van aankoopbescherming. Deze actie is zeer beperkt beschikbaar, zolang de voorraad strekt. De verzendkosten worden van het bedrag afgehaald zodra je kiest voor PayPal als betaalmethode. De korting is niet te combineren met couponcodes voor gratis verzending of couponcodes van een vast bedrag. De korting is geldig voor nieuwe en bestaande PayPal gebruikers, en geldig voor alle producten op iBOOD.com
Internet's Best Online Offer Daily
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com. Deze e-mail is verstuurd door iBOOD.com, Contactweg 159-2, 1014 BJ Amsterdam. Geen e-mails meer ontvangen? Meld je af voor de nieuwsbrief. iBOOD.com verkoopt of verhuurt nooit haar gegevens aan derden. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven op onze dagelijkse nieuwsbrief. Alle vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW. Voeg antwoord@mailer.ibood.com toe aan je contactpersonen om er zeker van te zijn dat je onze nieuwsbrief ontvangt.